Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Itt a Redmi Turbo 4 Pro, az első készülék Snapdragon 8s Gen 4 alapokon
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
krypton
senior tag
válasz
gipsztigris #3094 üzenetére
Biztos hogy frissebb mint az enyém? Nekem ugyan annak tűnik
. Az E nálam is 110325, az O pedig 1107191230. Szériaszám szerint a készülékem 2012 áprilisában készült szóval eléggé friss.
-
krypton
senior tag
válasz
gipsztigris #3091 üzenetére
CNS Globe Silver készülékhez hol találok frissebb ROM-ot? Csak Globe, Globe Pro és Globe HD amit találok.
Jelenleg: "Os Version: N110325E110325O1107191230"
-
krypton
senior tag
válasz
gipsztigris #3091 üzenetére
Minden zacsiban volt, rendben. Üzletet inkább nem említenék, még sose volt probléma de hát ki tudja
-
krypton
senior tag
válasz
gipsztigris #3089 üzenetére
Mellesleg a dobozon nem kellett volna zárjegynek/címkének lennie, hogy bontatlan (nem volt)? Csak ezért kérdezem. (A bölcső olyan, mintha meg lenne reszelve.)
-
krypton
senior tag
válasz
gipsztigris #3087 üzenetére
Volt kalibráció ceruzával de általában ujjal használja az ember, gyorsabb és mindig kéznél van
. Számomra ez nem annyira pozitív de ez van
-
krypton
senior tag
válasz
gipsztigris #3085 üzenetére
Áh én nem járok Pesten olyan sűrűn. Más megoldás nincs? Mellesleg a kijelző igazán furcsa a Wayteq X950 után. A CNS olyan puha, nehezen veszi be az érintést a Wayteq pedig olyan merev, durva de nagyon jól reagál. A kettőben ugyan olyan kijelzőnek kellene lennie csak más felbontással nem?
-
krypton
senior tag
válasz
gipsztigris #3083 üzenetére
Autós töltő tölti. Mi a teendő? Korábban volt egy Wayteq X950-em mintha nagyobb lett volna a fényereje. lehet ez?
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
Ma megjött a megrendelt CNS Globe Silver készülék. A problémám az ha a hálózati töltőt rákötöm nem működik a kijelző. Semmilyen érintést nem érzékel. Ez miért lehet? Hibás a termék?
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
Van egy Wayteq X950 (nem BT nem HD) készülékem. A problémám az lenne hogy egyáltalán nem talál jelet sehol. Minden más tökéletesen működik rajta. Korábban volt szervizben, egy régi rosszul bekötött előlapi USB miatt nem működött az adatátvitel. Letelt a gari és hamar előjött a mostani hiba. Pár hete is hasonló volt akkor nem tudom, hogy de sikerült még egyszer működésre bírni (reset, gyári beállítások stb), azóta semmi.
Szerintetek javítható, mi lehet a probléma? -
krypton
senior tag
Sziasztok!
Van egy Wayteq X950 készülékem, amit ma hozam el garanciális javításból (nem ismerte fel a számítógép), és az Explorerben (WINCE) egyszerűen nem nyitja meg a vezérlőpultot. Ez miért lehet? Rábökök és semmi. Ha az asztalon meg akarom nyitni a beállításokat szintén nem csinál semmit. Mi lehet a gond?
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
Van egy X950-em amin egy fájlt akartam átvinni egyik gépről a másikra, de a másikon már nem ismerte fel. Visszatérve az eredeti gépen ahonnan a indultam most már szintúgy. Ez most mi?? Az USB-n keresztül közben tölti...
krypton
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ZIDOO médialejátszók
- iPhone topik
- Honda topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háború Izraelben
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest