- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
futár
senior tag
Hát ez egy jó húzás volt tőled Bog, csak akkor a PH. felhasználók felét ki kellene tiltanod.
Azt gondolom egy "warn" is elég lett volna, amiben figyelmezteted a PH alapszabályára.
És, ha ez nem használt volna, akkor kitiltod. Ennyi kikívánkozott belőlem.
Üdv. Futár -
futár
senior tag
válasz
Quiksilver #799 üzenetére
Mennyit gondoltál árban?
Én azt hittem belenyúltam egy rosszabb típusba, de megoldottuk a problémát, és nagyon kis ütős a masina. Ráadásul JÓÁRASÍTOTT!!!
25k körül van az ára.
Futár -
futár
senior tag
válasz
Mr.Grincs #780 üzenetére
De telefonos tartónál volt egy nagy fekete korong, amin volt ragasztó, és erre tapadt a tapadókorong.
De autóalkatrész boltban, ha érdeklődsz, ott tudnak olyan ragasztóval kapcsolatban felvilágosítást adni.
Autók oldalsó díszléce, hátul a felirat, ugyanilyen ragasztóval van felragasztva.
Gyúrma szerű anyag.
Remélem segítettem! -
futár
senior tag
Szia,
a gondom az, hogy a látható meghajtóba mindegy mit telepítek, ha az indító ikon nem arra van konfigolva. Ezért kellene, hogy tudjak tallózni a mappák, és fájlok között, és a megfelelő helyre bemásolhassam az IGO 8-t szőröstől-bőröstől.
Annyit sikerült megtudnom, hogy talán egy, a memóriakártyára telepített script megoldja a problémámat. Most azt vadászom. -
-
futár
senior tag
Hali mindenkinek,
úgy látom itt is vannak megválaszolatlan kérdések!
# 717
Azért én is felteszem, hátha azóta valaki tud rá megoldást.
Royaltek RN2 PNA-ra szeretnék IGO 8-t varázsolni.
USB-s PC csatlakozás, de sem az ActiveSync, sem a TC WinCE cpluginjával nem tudom megnyitni a root könyvtárat. Megjelenik viszont egy meghajtó, ami tök üres, képek, és zenék feltöltésére. 2GB ROM a tárterülete, ebből a CE 5 250-300 MB-ot foglal el. Tehát éppen annyi marad, amennyire felférne az IGO 8.
De nem tudom a könyvtárszerkezetet kicsalni tőle.
Valaki?
Ebben kérek segítséget.
üdv Futár
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- OpenWRT topic
- Nintendo Switch
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest