- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Myers
senior tag
Sziasztok!
A korábbi problémámmal kapcsolatban már írtam, hogy ki kellene cserélni a kijelzőt, valamint rendeltem egyet, ami meg is érkezett.Rádugtam a képernyő szalagkábelét a megfelelő helyre.
Ehhez hasonló módon kipróbáltam. Képet ad is, de nagyjából semmire nem reagál, mert olyan, mintha megállás nélkül bökdösve lenne. Mindent csinál, dupla koppal felébreszti magát, a felső menüt húzgálja le, funkciókat kapcsol ki/be, feloldási mintát akar rajzolni, mindezt megállás nélkül, holott hozzá sem érek.Többször is újracsatlakoztattam a szalagkábelt.
Lehúztam a védőfóliát, hátha amiatt érzékeli nyomásnak, de nem. Hátul is van védőfólia, azt is lehúztam, mondjuk nem tudom minek van rajta fólia hátul.A cserekijelző lehet rossz, vagy valami lépés még hiányzik? Kell neki valami összepréselés (be kéne ragasztani), vagy letestelés?
De a videón látható, hogy beépítetlenül is tökéletesen működik nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen routert?
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Gumi és felni topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest