- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirKero
őstag
Üdv.
Feltettem a Gigabytes topikba is de itt nagyobb a moozgásAlaplap Gigabyte GA-B85-HD3-A és az a gondom,hogy mostanában ha kikapcsolom az első újra indításnál boot előtt leáll de amikor ismét elindítom akkor már megy rendesen. Új lap ( pár napos ) most ismerkedek vele lehet,hogy valamit el állítottam a biosban
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
válasz jacint78 #49093 üzenetére
Nem nem eddig jó volt valamit én állítottam el a biosban szerintem. Az előző lapom is csinált ilyet úgy emlékszem és akkor is itt kértem segítséget valamelyik topicban de olyan régen volt,hogy nem emlékszem mi volt a megoldás
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
válasz MasterMark #49095 üzenetére
Semmit
Bekapcsolom eljut a Gigabyte logóig és kikapcsol. Újra bekapcsolom és minden probléma ( és hibaüzenet ) nélkül fel áll a rendszerMost olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
-
SirKero
őstag
válasz MasterMark #49101 üzenetére
Most már semmit mert be sem lehet kapcsolni a gépet. Se kép se hang 04.05.-én vett alap lap
[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
válasz MasterMark #49105 üzenetére
Nem vagyok szakértő sajnos de eddig elboldogultam az összes gépemmel.Meg volt minden ami ilyenkor alap .
Kivettem minden hardvert csak a proci maradt de úgy sem indult már el. cseréltem tápot is stb. Sajnos megadta magát a lap úgy néz ki ma cseréltetem. Egy pc. boltos ismerős mondta,hogy nála már két lapot is vittek ugyan ezzel a hibával tehát,hogy csak a második indításra indul el ( az egyik asus volt a másikra nem emlékszik. A VGA kártya kevert be azért csinálta ezt a hibajelenséget de a bios frissítés megoldotta )(#49110) turbokappa Nekem eddig szinte kizárólag giga lapjaim ill. VGA kártyáim voltak soha nem volt velük gond. Amit utoljára eladtam öt évig ment nálam hibátlanul
[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
Adott egy GA-78LMT-S2P lap ami elméletileg a FDc béta biossal támogatja a FX 8300-as processzort.
Lenne egy FX 8350-es proci gombokért de nem tudom,hogy érdemes-e vele próbálkozni. Elméletileg csak óra jelben van különbség köztük de mivel nincs a listán nem tudom hogy bevállalható-e.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
Sajnos a saját topikjában napok óta nincs mozgás így itt is felteszem a kérdést hátha van valakinek ötlete.
Üdv.
Gigabyte H97-HD3 alaplap. Mostanában állandóan feldobálja az egy jack csatlakozót bedugtak-kihúztak ablakot. Elsőre letiltottam a Realtek HD hangkezelő beállításában az értesítést de nem segített. Letöröltem újra telepítettem a a hang drivert de ugyan az. Van valakinek ötlete mitől lehetMost olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
válasz MrDerekas #52164 üzenetére
#52145) SirKero Érintkezési hiba. Mozgasd/forgasd meg a jack dugót, illetve kicsit próbáld meg megtisztítani a dugóaljt.
Sajnos a probléma még mindig fenn áll sőt egyre gyakrabban jön elő Megcsináltam amit javasoltál de ez egy vadonatúj alaplap nem hiszem hogy koszos lenne a csatlakozója. Mióta újra lett telepítve a win azóta csinálja előtte jó volt.
-
SirKero
őstag
válasz MrDerekas #52278 üzenetére
De legalább akkor megdöglene végleg és vihetném vissza gariba ( pár hónapos csak ) így meg ha ők kipróbálják és akkor jó már adják is vissza,hogy nincs semmi baja.
-
SirKero
őstag
válasz MrDerekas #52283 üzenetére
Erre már én is gondoltam de egy belakott rendszert nem szívesen törölnék le ha nem muszáj
(#52286) -FLY-> nem látni sérülést rajta és működött is egy darabig. nem tudom mihez kötni amióta csinálja
-
SirKero
őstag
Üdv.
H97-HD3 alaplap. Egyszerűen nem tudom letiltani,hogy a bekapcsolásnál ne kezdje jégig ellenőrizni az összes portot ahonnan bootolni lehet és így percek telnek az eső indítással. Ha újra indítom akkor már pikk-pakk fel áll a rendszer. Hiába állítom disabledre az előlapon lévő kártyaolvasót ( természetesen el is mentem )vissza áll magától és újra elkezdi egyenként végig ellenőrizni az első indításnál
Mit csinálok rosszul A giga topic nem nagyon pörög azért bátorkodtam ideMost olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
válasz MrDerekas #54443 üzenetére
A fast boot funkciót bekapcsoltam de nem változott semmi sem. Olyan hogy elsődleges boot opció nem találok. Boot sorrend van az be van állítva elsőnek az OCZ SSD-re a többi meghajtó kikapcsolva.
-
SirKero
őstag
Üdv.
Proci cserén gondolkozom. A jelenlegi Ryzen5 2400G helyett egy Ryzen5 2600 lenne.
A kérdésem a következő. Egy Gigabyte GA-AX370-Gaming 3 lap ki tudja-e szolgálni a 2600-as procit ha tuningolni is szeretném?
Köszi a segítségetMost olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BONTATLAN! Corsair Vengeance DDR5 KIT 64GB (asztali) 6000MHz FEHÉR
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI MPG B550I GAMING EDGE WIFI Alaplap
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest