Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirKero
őstag
Üdv.
Proci cserén gondolkozom. A jelenlegi Ryzen5 2400G helyett egy Ryzen5 2600 lenne.
A kérdésem a következő. Egy Gigabyte GA-AX370-Gaming 3 lap ki tudja-e szolgálni a 2600-as procit ha tuningolni is szeretném?
Köszi a segítséget -
SirKero
őstag
Üdv.
H97-HD3 alaplap. Egyszerűen nem tudom letiltani,hogy a bekapcsolásnál ne kezdje jégig ellenőrizni az összes portot ahonnan bootolni lehet és így percek telnek az eső indítással. Ha újra indítom akkor már pikk-pakk fel áll a rendszer. Hiába állítom disabledre az előlapon lévő kártyaolvasót ( természetesen el is mentem )vissza áll magától és újra elkezdi egyenként végig ellenőrizni az első indításnál
Mit csinálok rosszulA giga topic nem nagyon pörög azért bátorkodtam ide
-
SirKero
őstag
válasz
MrDerekas #52164 üzenetére
#52145) SirKero Érintkezési hiba. Mozgasd/forgasd meg a jack dugót, illetve kicsit próbáld meg megtisztítani a dugóaljt.
Sajnos a probléma még mindig fenn áll sőt egyre gyakrabban jön elő
Megcsináltam amit javasoltál de ez egy vadonatúj alaplap nem hiszem hogy koszos lenne a csatlakozója. Mióta újra lett telepítve a win azóta csinálja előtte jó volt.
-
SirKero
őstag
Sajnos a saját topikjában napok óta nincs mozgás így itt is felteszem a kérdést hátha van valakinek ötlete.
Üdv.
Gigabyte H97-HD3 alaplap. Mostanában állandóan feldobálja az egy jack csatlakozót bedugtak-kihúztak ablakot. Elsőre letiltottam a Realtek HD hangkezelő beállításában az értesítést de nem segített. Letöröltem újra telepítettem a a hang drivert de ugyan az. Van valakinek ötlete mitől lehet -
SirKero
őstag
Adott egy GA-78LMT-S2P lap ami elméletileg a FDc béta biossal támogatja a FX 8300-as processzort.
Lenne egy FX 8350-es proci gombokért de nem tudom,hogy érdemes-e vele próbálkozni. Elméletileg csak óra jelben van különbség köztük de mivel nincs a listán nem tudom hogy bevállalható-e. -
SirKero
őstag
válasz
MasterMark #49105 üzenetére
Nem vagyok szakértő sajnos de eddig elboldogultam az összes gépemmel.Meg volt minden ami ilyenkor alap .
Kivettem minden hardvert csak a proci maradt de úgy sem indult már el. cseréltem tápot is stb. Sajnos megadta magát a lap úgy néz ki ma cseréltetem. Egy pc. boltos ismerős mondta,hogy nála már két lapot is vittek ugyan ezzel a hibával tehát,hogy csak a második indításra indul el ( az egyik asus volt a másikra nem emlékszik. A VGA kártya kevert be azért csinálta ezt a hibajelenséget de a bios frissítés megoldotta )(#49110) turbokappa Nekem eddig szinte kizárólag giga lapjaim ill. VGA kártyáim voltak soha nem volt velük gond. Amit utoljára eladtam öt évig ment nálam hibátlanul
-
SirKero
őstag
válasz
MasterMark #49101 üzenetére
Most már semmit mert be sem lehet kapcsolni a gépet. Se kép se hang
04.05.-én vett alap lap
-
SirKero
őstag
válasz
MasterMark #49095 üzenetére
Semmit
Bekapcsolom eljut a Gigabyte logóig és kikapcsol. Újra bekapcsolom és minden probléma ( és hibaüzenet ) nélkül fel áll a rendszer -
SirKero
őstag
Üdv.
Feltettem a Gigabytes topikba is de itt nagyobb a moozgásAlaplap Gigabyte GA-B85-HD3-A és az a gondom,hogy mostanában ha kikapcsolom az első újra indításnál boot előtt leáll de amikor ismét elindítom akkor már megy rendesen. Új lap ( pár napos ) most ismerkedek vele lehet,hogy valamit el állítottam a biosban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- Notebook hibák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- ASRock Z270 Pro4
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB RS 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3.200MHz C16 Intel & AMD INGYEN FOXPOST
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest