- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Az Asus P8H77-V LE -nél az LE az mit jelent?Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
Nerazim
őstag
Egy alaplapnál mennyire fontos a hátlap megléte? A por miatt kell vagy van egyéb oka is?
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
Nerazim
őstag
válasz quailstorm #43543 üzenetére
Akkor jó, köszönöm a segítséget
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Van egy Asus P8h77-v le, tip. lap. Gyakran előfordul, hogy mikor bekapcsolom a gépet akkor az egeret nem látja. Mitől lehet? Ha átdugom másik portba akkor már jó minden.Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Rendeltem egy ASRock H81M-DG4 lapot ,de a proc. támogatási listában nincs benne a G1840-es proc. csak a 1820-as. Kezdjek el aggódni?Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Van egy Asus P8H77 V LE tip. lapom és beállítottam unalomból, hogy a biosnál kérjen jelszót, viszont most nem tudom, hogy lehetne ezt kikapcsolni, mert eléggé zavaró.A bioson belül kell ugyanúgy vhol, mert eddig nem találtam meg? Az elemet kivettem visszaraktam a legelső indulásig jó volt aztán megint kérte a jelszót.[ Szerkesztve ]
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy van egy Asus P8H77-V-LE lapom. Bejelöltem egy csatit rajta amire eddig a tápból jött egy 4pines (nevét nem tudom) kábel és csak az volt rádugva és működött.Most házat cseréltem és a kábel már nem el odáig, milyen hosszabítóval tudnám megoldani? Találtam egy ilyen 4 pin->8 pin átalakítót, de nem vagyok benne biztos, hogy ilyen kell hozzá? Amúgy valaki el tudná magyarázni, hogy ha 8 pines az aljzat akkor miért működött 4 pinessel is? Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Van egy Giga lapom aminek amin van egy 3 pines csati amire az van írva power led. Beraktam egy ilyen házikóba amiben van egy power led-es kábel ami egy + és - ból áll. Ha rádugom a lapra a ház kábelét akkor a led nem világít elől, már próbáltam mindenhogy. Mit csinálok rosszul[ Szerkesztve ]
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Lomtalanítás során találtam itthon egy Asrock H81M-DGS lapot hozzá egy G1840-es procit FSP 400 tápot, Cricual Ballistic Sport rampárt 2x4gb és összerakva, úghy hogy még nincs rákötve se hdd se ssd nem jön be a bios. A táp bekapcsolás után pörög, de a monitor nem ad képet, a sípolást sem tudom csekkolni mert nincs gyárilag hangszóró az alaplapon.Be my computer.. Baby I'm a user!!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest