Hirdetés
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
choco01
addikt
válasz
--HARDCORE-- #70854 üzenetére
Köszönöm, szétszedem este.
Miből gondolod hogy gond van az x570-nel?
-
choco01
addikt
Hali.
Van egy Asus X570-P alaplap aminek az alsó PCIe csatolójába téve a VGA-t csak x4 3.0-t ad míg a felső x16-t, ez normális? Mert így eléggé gátolja a chipset hűtőventit a kártya, jobb lenne az alsóba tenni..
-
choco01
addikt
Hali.
Van egy Asus Prime B360-Plus alaplap i5-7400-al.. 1050TI OC volt eddig benne tökéletesen működött, most került bele egy RX580 Rog Strix kártya aminek a bios VGA hibát sípol, de utána elindul és működik legtöbbször, volt tesztelve 2 FSP táppal is 500 és 700W, ettől függetlenül a hiba fenn áll, ugyan ez van egy 6850-el is ami szintén plusz tápos..
Valami baja lehet a lapnak hogy nem bírja a nagyobb kártyákat? Volt BIOS update, reset minden..
-
choco01
addikt
Az miért van hogy beállítom az időt a BIOSBA, ha ujrainditom es vissza lépek el van mentve, de ha bebootol a linux és utana indítom újra megint vissza ugrik 2 órával pontosan?
-
choco01
addikt
Van benne egy Elpida 1333as, 1,5voltos használt ram, és egy ugyan ilyen paraméterekkel es chip rendezessel rendelkező CSX ram amit most vettem pcxtol.
Most kivettem az Elpidat es beleraktam egy másik gépbe vagy 2 oraig memtest86 ment rajta, nem talált hibát, addig a CSXet benne hagytam, és most működik
De akkor mi a baj ha minden paraméter egyezik, és egyik ramnak sincs baja???
A lap nem birja gyakorlatban a 2db memória modult, vagy mi?
-
choco01
addikt
Hali.
Vettem egy ASRock J3455B-ITX lapot és feltettem egy Debiant, meg amik kellenek egy kis NAShoz..
A lényeg hogy pár perc után lefagy, mint ha "elaludna" és nem lehet éleszteni, se bekapcs. gomba nem reagál, semmi.. csak a reset.
És most kirpóbáltam hogy belépek a biosba és ott hagyom a main lapon, kb. 5-6 perc után lefagyott, az idő jobb alsósarkbon megállt és semmire sem reagált.. szóval valami gáz a lappal lehet, de vajon mi...
Most teszem fel a P1.30 frissítést, hátha..
Valakinek ötlet mit nézzek még meg?
-
choco01
addikt
Hali.
Adott egy gigabyte GA-P55-UD3L lap.
A tápja fura sercegő hangot kezdett el kiadni meg, nem is üzemel megfelelően.
A lényeg hogy most kicseréltem egy régi tápra, és most már azzal sem megy a dolog..
Bekapcsolom 2 mp-re felporognek a hűtők, a ledek mennek, aztan leáll.. Majd pár mp után magától elindul megint es vagy 30x csipog rövideket gyorsan egymás után aztán megint ujraindul.. Volt hogy a tápra feszt adtam és szikrazott egyet a ram slotok mellett..
Mi lehet a baj? Mert ilyet nem találtam a hiba sipolasoknal..
-
choco01
addikt
Hali.
Megjött az Asus Prime B250M Plus lap, i5-7400 és G. Skill Aegis 8GB 3000Mhz rammal.
Vajon miért nem megy a 2400Mhz, csak 2133?
-
choco01
addikt
Hali.
A dual channel memória kezeléshez a 4 RAM foglalatból a két azonos színűbe kell rakni a az adott 2 ramot vagy pedig közvetlenül egymás mellé?
Asus PRIME B250M-Plus. -
choco01
addikt
válasz
Viperator #57622 üzenetére
És azt ki lehet deríteni valahogy hogy milyen fw verzióval szállítják a lapot? Mert a procivnál azt írják 0206-os a min. verzió, a legfrissebb már 08-al kezdődik..ebből azt gondolnám hogy a 0206 lehet az alap, csak azért mert akkor nem kérünk 2500-ért feleslegesen bios frissítést.
-
choco01
addikt
Hali.
Egy Asus Prime B250M-Plus lapról lenne szó, és hogy az kompatibilis lehet-e egy Samsung Evo 960 256gigás NVMe M.2 ssd-vel..?
Találtam egy listát az asus honlapján, azon nincs rajta..de lehet csak azért mert nem frissítették..
Szerintetek lehet probléma?
-
choco01
addikt
válasz
trancemusic #37879 üzenetére
Ezekkel már megvoltam..
-
choco01
addikt
Sziasztok!
Van egy gépem kb. 2 éve nem használtam, de előtte teljesen jó volt..uj gépem lett így háttérbe került.
Most viszont elindítom, ventik, vinyó minden felzúg, viszont nem csippan a lap..régen egyet csippant..se kép se hang, hol keressem a hibát ha még hibát sem sípol?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest