Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android szakmai topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthisa
tag
sziasztok! Adott egy msi 970a g46 am3+ os alaplap +1 phenom II b55 proci+Ac freezer 64 pro pwm!hogy tudom elkerülni az indításkor azt h venti ne pörögjön mint állat míg be nem jön a windows?előre is köszi!
-
Matthisa
tag
Látod ezt én se
-
Matthisa
tag
úgy próbáltam,vékonyan! Nem tuom mit csináljak ezzel a mozgással!Tegnap éppen hozzáértem és elkezdett mozogni a chipset hűtő.Levettem és a többit már tudod ki volt a paszta alatta száradva!Amit leírtatok mindet megcsináltam(újrapaszta,előtte tisztítás) de még most is mozog
-
-
Matthisa
tag
mind a 2 pushpin a helyén van pedig! Lehet h le kéne őket cserélni egy erősebbre?Nem lehet h kicsi a chipset felülete és ez ilyen alapból?
-
Matthisa
tag
Már tegnap írtam itt!NB chipset hűtéssel kapcsolatban! Pasztázás tisztítás stb.! Minden megcsináltam amit írtatok a de a hűtőborda továbbra is mozgatható újjal is (lötyög) ez Befolyásolja a működést? nem mertem még bekapcsolni!Am a lapom egy GA MA770T UD3!Tegnap vettem vadi új!wáááááááááá
-
Matthisa
tag
Köszönöm nektek a segítséget!Am van ilen ezüstös xilence hőpaszta is!azzal lehet?
-
Matthisa
tag
Aceton mentes körömlakklemosó?
-
Matthisa
tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem h az alaplapomon található északi híd chipsetet milyen pasztával kell pasztáznom (CPU hőpaszta jó rá? Fehér hagyományos) illetve a régit mivel szedhetem le?
-
Matthisa
tag
sziasztok! most csinálok egy mosfet hűtést giga laphoz! szerintetek lefújhatom az alu bordát hőálló festékkel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest