- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Letiltás - hogy is van ez?
- Mobil flották
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
LukE
veterán
'' Ezért az apa molexen keresztül négyfelé osztottam a feszültséget és a földelést egyaránt,''
1 szegény noob honnan tudná annyiből, hogy melyik drótot kell hova kötni? Picit részletesebben, ha már írsz:)
És legjobb tudomásom szerint az a fekete drótot még nem sokan nevezték földelésnek. Az a 0 volt. Az, hogy általában a házzal 1 potenciálon van, az más kérdés... -
Loha
veterán
Nekem ugyan ilyen házam van, nagyon sok munka lehetett vele, de nem tudom, hogy mi értelme volt ennyi ventinek, meg ennyi fölösleges világító dolognak...
Az én házam is erősen moddolt, de alig látszik rajta kívülrő, mert számora a belcsíny a lényeg...
Számomra az volt a legnagyobb elismerés amikor egy haver kikapcsolta a gépet, mert azt hitte, hogy ki van kapcsolva, olyan halk... :)) (nagyon csöndes lakásban lakok)
Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Titan Quest II
- iPhone topik
- Szemüveges topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- PlayStation 1 / 2
- Béta iOS-t használók topikja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest