- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Hurracan #114 üzenetére
''Lassan már nem csak azért szállnak rá az emberre amiket ír, hanem azért is, hogy hogyan!''
Erről szól az élet. Mint említettem, felőlem azt csinálsz, amit akarsz. Az, hogy magadat lejáratod, nekem nem fáj, csak az zavar, hogy kicsit a fórumot is. Ha valaki beleolvas egy-két témába, és amúgy nem állandó olvasója a ph!-nak, az lehet, hogy csak összevonja a szemöldökét egy-két ilyen hozzászólás után, és tévesen azt a következtetést találja levonni, hogy csupa helyesírásukra (és így magukra) igénytelen népek írogatnak ide. Ez pedig nem jó ajánlólevél senkinek.
''Hát nekem erről az a véleményem, hogy nem érek rá órákat azzal töltötegni, hogy szórakozzam miket hogyan írok, ezt a hozzászólást sem olvasom el még 1*..........amit leírtam úgy is marad, vagy megérti vki vagy nem, vagy végig olvasa vagy nem!
.......
Engem ez mind nem érdekel! Akinek van idelye tökölni az tegye meg Nekem erre nincs, engem nem is zavar, aki megéri meg aki meg nem az meg ROX!''
Egész eddigi rövidke életed abban a frusztrációban telt, hogy ezt legszívesebben a tanító néni szemébe vágnád, de nem tehetted, ugye?
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hasznos linkek:
MTA
Nyelv és Tudomány
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest