Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Az egy dolog, hogy ez az én véleményem, de van egy csomó tény, ami alapján kialakítottam"
Hogy egy adott törvénnyel egyetértesz-e, az vélemény kérdés (függetlenül attól, hogy mennyire megalapozott), hogy van-e szólásszabadság, az meg ténykérdés, amire még konkrét példát sem tudtál felhozni.
"A RTL tulajdonosa a RTL group, luxemburgi cég, arra milyen befolyása lehetne az ellenzéknek?"
Inkább az a kérdés, hogy nekik milyen befolyásuk van az ellenzékre.
Amúgy hogy ellenzéki-e? Nézz meg egy RTL híradót és kiderül."Aha, amilyen ügyekben eddig nem volt bűncselekmény?
Azok után?
"Mondja minden konteós. Térjünk vissza a kérdésre, ha hangulatkeltésnél többre is futja.
"Azt' én vagyok konteós, amikor te vizionálsz gyíkembereket."
Pontosabban Te vizionálsz moszkvai központú oltásellenes kampányt, aminek az abszurditására próbáltam a gyíkemberekkel utalni.
"Szerinted a kettő nem függ össze? Demokráciában a köz tud, fyi, a közügyekről."
Ha egy kormány trükkök százaival veri át a választókat és az EU-t, ha ellenzéki képviselőt veretnek eszméletlenre a rendőrökkel, ha a média 90%-a kormánypárti és állami pénzzel tömik őket, akkor a kormány politikájával van a gond, vagy az országban megszűnt a szólásszabadság és a demokrácia?
Új hozzászólás Aktív témák
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azok után?