Új hozzászólás Aktív témák

• totron

addikt

válasz Hieronymus #120 üzenetére

Név nélkül csak valami azonosítóval összekapcsolva az egy emberhez tartozó adatokat
    Az adatgyűjtés hőskorában már az ötlet is több, mint problémás.

Áttöréshez közelebb hozó, értelmes befogását én is várom, de ez nem ennyire egyszerű (a jelek szerint sem).

(#124) Kansas, itt egy új isten és nekem a régi logikai bukfenc tud csak eszembe jutni: kinek segít majd? Aki szorgalmasabban imádkozik hozzá? Logikai, egyéni érdek szerinti és erőforrásbeli szembenállások ugyanúgy lesznek, sőt hát mindinkább kiéleződnek. Kicsit félre van érelemezve a népek szintjén ez a "a gépek egyszerűbbé teszik az életünket".

(#114) csendes, egyik kedvenc sztorim az antipatikus Holmes-leány sztorija, már csak a kettőssége miatt is. Elképesztő birkaság uralkodott abban a startupban, sehol egy mentális kapaszkodó, mindenki csak lebegett az épp kitörőben lévő láva hullámain, vagyis ezt gondolták hallucinálni. Igazi embertörténet. Ugyanakkor hány, de hány ma nagy név és szolgáltatás indult szinte ugyanígy? Csak azokban több volt a türelem, jobban kedvezett a piac és igen, talán a realitástól sem rugaszkodtak el annyira, de könnyen, nagyon könnyen végződhettek volna pont ugyanígy.

(#44) paatrick, Az internetre meg nem fogják ráengedni mert egyből rasszista lesz
    Viccesek ezek a sarkos megállapítások. Ha meg a rasszista mivoltát kimaxolta, belecsúszik a buziságba, én meg ettől félek. De nincs baj, mert szembe jön vele a Mónika Show, ott több epizód is a buzigyógyításnak volt szentelve, ezáltal automatikusan kigyógyul a szoftveres szuperagy is, sikerrel veszi a csúf akadályt.

Új hozzászólás Aktív témák