Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovgab
tag
Hát azért ha tudja (vagy majdnem) azt amit az E-INK energiában és kontrasztban akkor ez tényleg jó. Sokszor egy rajznál (onyx boox) elég hátráltató az a lassúság ami a kijelző technológia sajátja. Olvasásra nagyon nem dob rá, de egy jó minőségű pdf-be nagyítani és görgetni ... , már azért ott is jól tudna jönni. És ha tényleg egy olyan OS és UI kerülne rá ami tud is annyit mint amit e srác elmondott, hát én azért lehet megvenném
-
Cannabis7
senior tag
ezt nem igazán értem, mindenkinél van már okosmobil, akit el tud terelni a youtube meg egyéb, azt ígyis úgyis eltereli, akit meg nem annak talán hasznos lehet, hogy tud böngészni etc, bár személy szerint én sem látom sok értelmét, az nem baj ha picit gyorsabban frissít, mert néha agybajt kapok mire beállítok valamit a régi Kobo-n, de 60 hz talán felesleges.
-
Draun01
tag
Már bocsánat a kifejezésért, de ez egyelőre eléggé "langyos fing". Nagyon sok, meg jó a marketing, annál kevesebb a konkrétum. Semmi nem állítja meg majd az embert hogy ugyanúgy youtubeozzon, meg pörgessen mint egy okostelón/tableten. Pont ez a jó az e-ink-ben hogy technológiájánál fogva nem alkalmas a munkát zavaró értésítések, appok megfelelő megjelenítésére. Nem hiába nem működött a TCL NextPaper, még ha egy olyan launchert is raktak volna rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest