- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Nothing: március 4
- 8849 Shark 3 - AMOLED-es erőmű
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
válasz Predatorr #48 üzenetére
hm... szóval akkor 12 éve nem volt AMD kártyád..?
Mi volt az olcsóság ára amúgy, csak mert nvidia driverből ami hiányzott és AMD-nél meg benne van, csak így hirtelen fejből, nem gépnél ülve és nem rákeresve:
- overclock
- fan control
- undervolt
- reBar állítás
- game profiles
- AMD audio
ilyesmik...avultatás alatt arra gondolsz, hogy az AMD csinált felskálázást az nvidia 10xx kártyákra..?
vagy arra, hogy a 3070-nek nincs elég vram-ja az újabb címekhez..?[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
martonx
veterán
válasz Predatorr #48 üzenetére
Ezt írtam én is, RX460, RX570, sőt jut eszembe RX580 is volt, csak akkoriban tört ki az új bányász láz és két hónappal később kétszer annyiért adtam el, amennyiért vettem kiváló kártyák voltak.
Aztán jött pár év NV 1660 Super, 1070 Ti, igaziból minden oké volt, de a szívem visszahúzott a Radeonokhoz. Aztán kb. másfél éve újra visszatértem AMD-hez RX 6700 XT papíron olyan jó volt, olcsó is volt (3xxx-ekhez képest), de valami időközben a Radeon vonalon borzasztóan elszaródott.
Iszonyú sokat tud a Radeon driver, vezérlőpult, ehhez képest NV-é egy faék. Cserébe az NV-é továbbra is működik, a Radeon-é meg csak elméletben működik amennyi fórumot olvasptam az elmúlt másfél évben, meg amennyi biost állítgattam alaplapot cseréltem, drivereket próbálgattam RX 6xxx-től kezdve külön szakirodalma van már lassan az interneten a BIOS, driver stb. trükköknek, hogy bírjuk normális működésre a fos RX kártyánkat.
Miközben néha odaülök a közben már félre is rakott ryzen 5 1600 + gtx 1660 S géphez, és röhögve fut rajta a Fortnite.Én kérek elnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Lightyear - befektetési app
- matrix2012 károsultjainak megbeszélő topikja
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest