Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Yettel topik
Aktív témák
-
Kuresz
tag
válasz
Elvis csávó
üzenetére
topic címe : 150+ perc tömörítése 1 vcd-re
-
Elvis csávó
csendes tag
Skacok!
Én AVI-ból szeretnék VCD-t létrehozni, amit lejátszik az asztali DVD lejátszó.
Nekem Virtualdub-om és Tmpegnc-m van. Írjátok le legyetek szívesek a teljes folyamatot, az AVI darabolástól kezdve a konvertálásig és a közbeni legapróbb beállításokig. Nagyon fontos lenne.
Előre is köszönöm! -
Ra3
őstag
namégegyet, hátha valaki válszol: szerintetek mitől függ hogy mekkora lesz az átkonvertált mpeg mérete? ugyanis vannak elég extrém 1cd-s, nem tul jó képminőségű divX-ek, amiből 3 gb-os mpeget csinál a tmpgenc.
-
Ra3
őstag
akkor mégegy kérdés a tmpgenc-el kapcsolatban:
ha feliratos a film akkor berakja alá a feliratot, de az mpg-ben egyrészt csúszik a filmhez képest (az avi-val jó), másrészt a betük sem a legolvashatóbbak. szoval hol lehet beállitani a felirat dolgait, mert én semmi erre utaló beállitást nem találtam. -
Ra3
őstag
thnx, ezzel ugy látszik megy adolog :)
-
Ra3
őstag
biztos volt már ilyen téma, csak nem találom (ohne kereső), szoval akármilyen avit, amit a gépem lejátszik (tehát fenn van a codek) át szeretnék nyomni mpegbe, utána már a Nero megcsinálja a Vcd-t. milyen progit tudtok javasolni? természetesen az otthoni tömöritett videófelvételeimet szeretném asztali dvdlejátszó kompatibilissé tenni, szó sincs mindenféle netről lehuzott kalózmásolatokról... :)
Aktív témák
- Óra topik
- OTP Bank topic
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Arch Linux
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- További aktív témák...
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest