- MIUI / HyperOS topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mötley Crüe
csendes tag
Nos egy barátomtól kaptam némi infót az előbb.
Tedd a következőt. Az avast Web vizsgálatnál > Szakértői beállítások, azon belül bejelölni, hogy csak a kijelölt fájl típusok ellenőrzése. A kizárásokban pedig kizárandó az URL-ek és a MIME típusok. Az érzékenységet is vedd lejjebb ha magason lenne. Nem sok, de talán segít megoldani a problémát.A MIME (Multipurpose Internet Mail Extensions) egy internetes szabvány, ami eredetileg az SMTP-vel továbbított e-mailek formátumának a jelzésére szolgált. Aztán idővel átvette a többek között HTTP is. A MIME-típusok azok, amelyek meghatározzák egy webböngésző vagy egy levelezőprogram számára a kiszolgálóktól kapott fájlok kezelési módját. Ezért a webböngésző így nem csak az adott fájlt, hanem annak MIME-típusát is lekéri a kiszolgálóról.
-
Mötley Crüe
csendes tag
Mintha azon a fórumon azt írták volna, hogy ez csak ideiglenes megoldás és nem is mindig sikeres. Ha (szerintem) mindent kitörölsz a Web védelemnél az szinte olyan mintha kikapcsolnád a Web védelmet. Nem fog semmit ellenőrizni.
Javaslok inkább egy avast újra telepítést, de ha leszeded akkor csökkentett módban tedd és lehetőleg valami erre specializálódott eltávolító programmal. Például a Revo Uninstaller ilyen.
Utána amit még találsz reg bejegyzést meg bármilyen avast néven mappát azokat is töröld. -
bAtt001
addikt
azt hiszem egyszer én is találkoztam ezzel a problémával, tuti valami más programmal akad össze, az sem saját gépen volt végül hagytam a fenébe az avastot. de ha rászánsz egy kis időd egy tiszta win telepítés után rakd fel az avastot és utána a többi programot és amelyik után elromlik az a ludas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest