Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
falabu88
aktív tag
Sziasztok!
Philips series 2000 kávéfőzőnk kb 4-5 éves lehet. Igyekszek rendesen karbantartani, nem is volt idáig gond vele.
Viszont újabban időnként csinál olyat, hogy ledarálja a kávét, utána szenved (mintha valami belassulna/megállna), majd lefőzés nélkül kidobja a pogácsát a zacctartóba. Újra rányomva a főzésre pedig sikerül lefőznie a kávét.Hétvégén cseréltem tömítéseket, kimostam a főzőegységet, újraszilikonoztam. Ma újra eljött a probléma.
Esetleg valami tippeltek lenne mi lehet a gond?
-
falabu88
aktív tag
Most olvastam el a topik összefoglalót (majd a használatit).. Kb 3 hete van meg a Philips, és úgy állítgattam az örlőt eddig, hogy állt a gép...
Okozhattam valami kárt vele, vagy ha nincs baja akkor megúsztam? Ha jól értem csak őrlés közben, és lehetőleg 1 egységet állítsak rajta egyszerre? -
falabu88
aktív tag
válasz
richardbill
üzenetére
Szülinap holnapra a profilban (vagy új profil) és reggel érkezik mailben a köszöntés
-
falabu88
aktív tag
válasz
richardbill
üzenetére
Ha nem akarsz sokat költeni akkor egyszerű Philips, 30%-os kuponnal 90ezer körül megvan. Én is 2 hete vettem, pont az elszabaduló kapszula árak miatt. Elég fapados, gagyi műanyagokkal, de eszpresszóra nekünk elég, 2 év alatt meg kb vissza is hozza az árát a kapszuláshoz képest. Szervizes haver szerint a drágább Philipsekben is ugyanazok az alkatrészek vannak, csak a tudásuk több.
-
falabu88
aktív tag
Sziasztok! Philips EP1223/00-ról esetleg vélemény/tapasztalat? Valami egyszerűbb gépet keresek DG kapszulás helyett, mert nagyon elszálltak a kapszula árak. Napi 2-3 presszó, semmi extra nem kell. 95ezer lenne kuponnal a hivatalos oldalon, ahogy nézem 120tól kezdődik mindenhol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- iPhone topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy Z Flip 7 256 GB Kék Használt állapot 12 GB RAM 6 hónap garancia
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Okozhattam valami kárt vele, vagy ha nincs baja akkor megúsztam? Ha jól értem csak őrlés közben, és lehetőleg 1 egységet állítsak rajta egyszerre?