Hirdetés
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
falabu88
üzenetére
Ha egyébként a főzőegység simán jár, könnyen öblít, kenés is rendben, a szorulásos jelenség az őrleménnyel való túltöltésre utal. A processzor figyeli a behajtómotor áramát. Ha szorulást feltételez, a főzést nem viszi véghez, ha jól tudom, akkor sem, ha sikerült betömöríteni / behajtani végállásba, mert a víztől beduzzadó őrlemény miatt esetleg nem tudja már visszaforgatni sem és ilyenkor már csak a szerviz segíthet.
Az egyébként normális jelenség, hogy az öntanuló rendszer egyre többet őröl be, ha túl könnyen szalad a behajtás, mert túl kevés őrleményt feltételez, vagy fordítva. De van egy túltöltési védelem is, amikor inkább kidobja.
Ezekre a Philips gépekre egyébként korábban másképp gondoltam, mivel az alapjául szolgáló Saeco rendszer robusztusságából indultam ki. Azt hittem, hasonló minőség, azonban a román gyártás már nem tűnik olyan jó hírűnek sajnos, a netes panaszok alapján. Gondolok itt egyes műanyag alkatrészek terhelhetőségére, (nem) precíz illesztésekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest