-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
Lehet éppen szivárgás is, ehhez hasonló, vagy más okból, ez már csak alaposabb vizsgálatnál derül ki:
-
Dr. Szilikát
őstag
Egy kis vízóraszerű lapátkerekes jeladó van beépítve a tartály után, még a vízpumpa előtt. Így még a nyomás sem befolyásolja, mivel nagyobb nyomás a pumpa után áll elő.
Az áramlás sebessége befolyásolhatja, ha mondjuk vízköves lesz vagy kis szorulás / kopás keletkezik benne. Vagy eleve ilyen. Elképzelhető, hogy a forró víz gyorsabb áramlását még jól méri, de a kávéfőzés lassabb átfolyására pontatlanabbá válik.
Hacsak nem arról van szó, hogy nálad már a szokottnál is lassabb lett az átfolyás, túl finom őrlemény vagy bármi okból.
Ilyen különbségeket szoktam én is tapasztalni, több gépemnél is, de különösebben nem tudok vele mit tenni, csak emiatt nem rendelek új jeladót, hogy hátha az sem lesz tökéletes.
Szétszedni tudom, amelyik nincs összeragasztva, de nem találtam benne semmi hibát. Ezen múlik gyakorlatilag, Reed-relé + Hall-elemes jeladó:
Új hozzászólás Aktív témák
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Welock Touch 51
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest