- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagya21
addikt
Hali!
Ha csak a KV főzés a cél, akkor legalapabb darálós is megteszi.
Nekm delonghi, és krupps volt, a krupps kicsi, halkabb mint a delonghi.
A delonghi nagyobb "intelligensebb", meg sztem jobb is.
Most vettem egy delonghi magnifica evo Ecam290.81.tb 148000huf ért, és ez már capuccinót, latte macchiatót is tud csinálni.
Ezeket is karban kell idönként tartani, takarítani, ezzel számolj.
Úhh jó drága lett a delongim....185k.
Üdv Nagya -
salapp
addikt
Én az intenzívebb ízű, klasszikus, nem savas, nem gyümölcsös, csokisabb kávékat szeretem, fiam is azokat kéri, tejes italokba. Omnia Classic és Barista, Mantaro Ahora, Lidl barista, mind kellemes eredményt adott. Szerintem automatába felesleges 3-4000/kg árúnál drágább kávét önteni. (Nyilván a kávéválság eljövetelével ezek az összeghatárok is emelkednek majd)
-
salapp
addikt
Karácsonyra kaptam egy Tchibo Esperto-t. Nagyon jó, könnyen tisztítható, kis helyet foglal, nem hangos különösebben, és finom kávékat csinál. Nem szemetel mellé, nem szöttyös a zacc, egyben vannak a pogácsák, praktikus az egész felépítés. Én ajánlom, ha gyorsan, egyszerűen kell finom kávé.
-
törölt tag
Ikeásnál nem jobb az átlag tejhabosítós automata, de legalább kényelmes. Ha kifogsz egy rövid fém gőzcsöves Minutot, azzal jó latte habot lehet csinálni. De irreálisan drágák ha vannak még új darabok. Az új Philips sorozat (1200/2200-tól felfele) manuális gőzcsövese nem egy leányálom, csak buborékos habot tud. Műanyag fúvókán gumi köztaggal fém pannarello. De ha az is elég, akkor jó bármelyik, a Tchibo Esperto Latte is, ha nem kell akkor elég az Esperto Caffe. Ha automatikus cappuccino kell akkor legolcsóbb LatteGo-s Philips. Ha latte kell akkor LatteCrema-s Delonghi, de az 180e körül volt legutóbb mikor néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged