- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kiskutya #5139 üzenetére
Amire válaszoltam, ez: DE-LONGHI ECAM 23.460.B
Vagy a 350.55, de az már 225e körül van, ami kicsit sok. -
mpo
veterán
válasz
Kiskutya #5145 üzenetére
A Philips könyvéből:
AquaClean szűrő
Megjegyzés: Az „5000 csésze vízkőmentesítés nélkül” csak azokra a készülékekre vonatkozik, amelyeken a víztartályon AquaClean matrica található.
* 0,1 literes csészék és a készülék által jelzett időben végzett 8 szűrőcsere eseténAz enyémben nincs gyárilag benne, nem is vettem hozzá, inkább WPRO CLD250 vízkőoldót szereztem be, de a Scanpart olcsóbb lehet, mert kevesebb kell belőle (de majd itt megmondja valaki).
-
Gaben92
őstag
válasz
Kiskutya #5145 üzenetére
Szerintem csészében mérni elég hülyeség. Lehet kávét főzni 25 és 200ml vízből is (bár utóbbit én nem nevezném kávénak). Aztán a tejhabosítás is elhasznál valamennyi vizet amit nehéz besaccolni, plusz öblítővíz ki és bekapcsoláskor, stb. A szűrő szempontjából az átfolyt víz mennyisége a lényeges nem az, hogy darabra mennyi kávét főzöl.
-
gatesz
tag
válasz
Kiskutya #5143 üzenetére
Ugye 600 csésze kávét írnak a vízlágyítóra. Ha még a víz keménysége miatt a fele is jön össze az kb az én felhasználásom mellett több mint 3 hónap. Láttam ezt a Philips szűrőt 6000 Ft körül is.
A boltot tenkintve meg azért MM, mert a garancia hosszabbítás itt szerintem a "legolcsóbb" erre a gépre 23 körül van a plusz 3 év. Én inkább arra költenék.
-
gatesz
tag
válasz
Kiskutya #5137 üzenetére
Szia,
A 180 az már nekem nagyon drága, őszintén megvallva a 152 is
. A vízszűrő dologról megoszlanak a vélemények. Van aki olcsóbb vízszűrő kancsóból tölti bele a vizet és így hosszabb élettartam is elérhető, de állítólag vízszűrővel több mint két hónapot kibír a gép. Nem tudom nincsenek tapasztalataim. Nekem hétköznap reggel 2 kávé plusz hétvégén max napi 4--6 kávé. Szerintem ez nem durva felhasználás. A Philipsnél tetszik, hogy viszonylag könnyen elmosható a tejhabosító rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest