- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti66
senior tag
válasz
gaben75 #32064 üzenetére
...Van egy ilyen nevezetű,hogy Sinustech...én ugyan nem kerültem vele kontaktusba,de egy pár Német
oldalon jónak tartják..a basszust emelték ki..legalábbis a felhasználók hozzászólásai alapján...
Mondjuk ez már annyira"olcsó" itthon is(autohifioutlet)..hogy az már fáj..De, nyilván senki nem akar rizikózni még kevéssel sem..Az AS mx biztos támpont,úgy ár,mint minőség szempontjából..
Arról nem is beszélve,hogy a Sony végfoka hajtaná.Ez, mondhatni erre van "kitalálva" -
Peti66
senior tag
-
G.Zs.
senior tag
válasz
gaben75 #2820 üzenetére
Szépek az új Alpine-ok, az idei modellek külsejét nagyon eltalálták. Bár még élőben nem láttam egyet sem,és nem is hallgattam.
Én a héten szereztem be egy 9853-at használtan. Időkorrekció!
Lyézusmárja, mit lehet ezzel művelni. Egész délután hangszóró-távolságokat, mértem, meg késleltetési időket számoltam (kezdek beteg lenni azt hiszem).
-
orkester
őstag
válasz
gaben75 #2606 üzenetére
Hello!
Erősítő nélkül használom, nekem így is bőven elég a hangereje és a mély is szépen szól. Bluetoothon a másik fél tisztán hall 1 gombot kell nyomni a hívás fogadásához/befejezéséhez. Nagy a hatótávja is, múltkor vagy 15m-re voltam a kocsitól és nem kapcsolt szét a BT.(Igaz ennek nincs túl nagy használati értéke.) USB-n 16GB-os pendrive-ot is hibátlanul kezel. A lenyíló előlap kicsit megnehezíti a le/feltételt, de meg lehet szokni. Tekerő gombja remek. A hozzáadott távirányító is jól használható, bár a gombok elrendezése lehetne jobb is. Nincs nagy összehasonlítási alapom, de ennyiért ezekkel a funkciókkal szerintem nagyon megéri. Nem tudom mit írjak még, ha érdekel vmi írj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen routert?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házimozi belépő szinten
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- Macbook White 13" unibody
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest