-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
bendikeee11 #24243 üzenetére
A Mac, Sony márkákat ebben a szegmensben inkább felejtsd el.
Fej: használt Pio, Kenwood. Szett: Hertz DSK, Audio System MX. -
T-Tboy
tag
válasz
bendikeee11 #24243 üzenetére
Az MX165Plus is új árát tekintve vhol ott van 20eFt környékén. Audio System (vagy most már Gladen Audio) cuccokból lehetne egy jó kis korrekt rendszert kiépíteni.
Bár, van aki arra esküszik, hogy csak egy márka (és esetleg) egy ugyanazon szériacsaládjából pakolja össze a motyóját (első szett, erősítő(k) és mélyláda).
S van aki ezt másként gondolja. -
T-Tboy
tag
válasz
bendikeee11 #24239 üzenetére
Én ezekért nem adnék pénzt.
Viszont nem is tisztem, hogy csak úgy bmiket is ajánlgassak, ahhoz túl kevés a tapasztalatom.
Amit Joefiú írt azt viszont pártolom, erről a MX szettről szinte mindenhonnan azt hallom én is amit ő írt neked most.
De persze, még lehet nézelődni más márkák háza táján is.
Használt szettek közt ha találok vmi jónak számítót kb. ebben az árkategóriában akkor belinkelem majd. -
Joe fiú
senior tag
válasz
bendikeee11 #24239 üzenetére
Leginkább egyiket sem, szerintem még mindig az Audio System MX165Plus a best buy, főleg ha house zenét akarsz nyomatni rajta, kiszigeteled az ajtókat, és még fejegységről is meggyőző lesz.
-
T-Tboy
tag
válasz
bendikeee11 #24230 üzenetére
Később meg ha lesz pénzed rá akkor veszel minimum egy 4csatornás erősítőt és hozzá a bekötéshez szükséges kábeleket, szerelési anyagokat. Ekkor vagy még előtte az sem árt ha kiszigeteled a első ajtókat a mély-közepeknek. Mikor meg már erősítő is van a kocsiban akkor lehet mélyládákat próbálgatni a csomagtérbe.
A 4csatis erősítő két hátsó csatiját hidalod a ládának, a két első csatival meg hajthatod a szettet. Aztán szigetelni még lehet a tetőt és a csomagteret is, meg ahol kell, ahol zizeg majd a kárpit stb.
Ez egy alap rendszer felépítése. -
T-Tboy
tag
válasz
Jóstét mkinek! Osztom amit a többiek írnak a fejjel kapcsolatban, sőt, a oválokkal szemben is. Nem kell az, pláne ha később tényleg szeretnél vmi kis jobbacska rendszert összerakni. Anno én is szétvágtam a jó gyári kalaptartót a sz.r oválért, utána meg alig találtam vágatlant. Tanulj mások hibájából.
Először vegyél vmi régebbi (használt) jó fejegységet és hozzá vmi rendes márkájú és minőségű 2utas első szettet (akár ezt is használtan).Sokszor olcsóbban jobb minőségű cuccokat kapsz ugyanazért a pénzért mint újban!
-
zolikaDB
veterán
válasz
bendikeee11 #24233 üzenetére
Füleddel hallod, vagy a Lacitó' a józsefvárosin?
Konkrétan milyen konfigban szól jól egy ovál? Mik a "szett" elemei pontosan?
Ha szereted a mélyeket, akkor tényleg felejtsd el ezt a gagyi kakát. Szerinted egészséges, jót tesz egy adott hangzásnak az, h egy adott helyről háromféle hang jön? (kétutasnál 2)
De még mindig nem tudjuk, h mibe lesz a cumó, mi van jelenleg/mihez vagy szokva, ill. milyen az a "külföldi komoly fej"?
Segítek, százezres Alpine, Pio fejek még hírből sem tudják a ráírt teljesítményértékeket, olyan 10-14W nagyon max, sőt, az igazán komoly fejekben nincs is előerősítő...
Miért pont Crunch/Dragster? -
zolikaDB
veterán
válasz
Na jó, csak vicc volt. Ha nem akarsz fölöslegesen pénzt kidobni, hagyd az ovált a fenébe.
Mid van, mit hallgatsz, mik az igények, vannak további tervek is?
Az ovál "nem menő", parasztvakítás. -
PiciPeti
őstag
válasz
4x80W-os?
El ne hidd...
-
zolikaDB
veterán
válasz
bendikeee11 #24228 üzenetére
Nagyon fasza kis Mac ovál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest