- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti66
senior tag
válasz
T-Tboy #29523 üzenetére
Szépen haladsz
A mágnes meg vagy alátámasztásán nem sokat hezitáltatók,azt látom .Meg kéne...
Próbáld ki,ha az alsó hsz. csavarok utánahúzhatóak,lehet meg kéne ejteniHa már ilyen nívós szub húzza
a talpallávalót
Lehet,mondjuk állított éllel nekitámasztani a mágnesnek,vagy félkörívest a mágnes alá,oszt jó van...
Volt ilyen thermospektrométeres ábra,ahol illusztrálva volt,hogy a szabadon levő mágnes a kosár peremén létrejövő
feszültség hatására a membránra hatva hőmérséklet különbség jön létre.A felső rész vörösben játszott az alsó
meg sárgás volt.Mondhatnák akár gravitációnak is -
Petyus87
aktív tag
válasz
T-Tboy #28826 üzenetére
Köszönöm!
Az utolsót el is vetettem. Volt egy olcsó, jobb állapotú flex4 mint a linkelt, csak azt elvitték, de nem bánkódok, mert a 3 közül talán ez a legjobb és nem is kellett sokkal többet fizetni érte. Egy pár karc van rajta, de nem érdekel, ha műszakilag kifogástalan, úgyis a vezetőülés alatt lesz. Most még azon gondolkodok, hogy idővel lecseréljem-e egyáltalán ezt az LG fejegységet(ezt még a párom vette), mert ez lesz a rendszer "leggyengébb" tagja elvileg, de ha csak a jelet adja, akkor tök mind1, hogy mi teszi ezt nem?
Nekem eddig Kenwood és Blaupunkt fejegységem volt. A Kenwooddal nagyon meg voltam elégedve, az csakis azért került eladásra anno, hogy USB-sre cseréljem. Megvettem a Blau kingston mp47 sokszínű csili-vili típusát, külön öröm volt, hogy az USB-t nem az előlapra helyezték, hanem be lehetett vezetni a kesztyűtartóba, de ezzel minden jót el is mondtam róla, mert nem bírta a meleget, a tekerője csak rányomásra működött, mint ahogy a kijelzője is. Szívem szerint Pioneert, Kenwoodot Alpinet vennék, de lehet tényleg fölösleges lecserélni ezt az LG-t... 2 pár rca ezen is van... -
drunkyboy
aktív tag
válasz
T-Tboy #28426 üzenetére
Ez alapján, ha az első és a hátsó ajtókba is egyforma 16os komponens szettet teszek (a magasat természetesen az A és B oszlopra), akkor elől és hátul is közel azonos lesz a hangminőség és a hangerő is, és nem lesz olyan kusza a hangkép. Kiemelőkeret mindenhol lesz és szigetelés elől, ha marad még rá később a hátsó ajtót is szigetelem.
-
Joe fiú
senior tag
válasz
T-Tboy #28419 üzenetére
Most komolyan, mi értelme van aktív rendszert ajánlani neki, mikor az alap kiindulás az az, hogy hátra akar hangszórókat, ne legyünk ennyire földtől elrugaszkodottak, még a hozááértőbbek is szenvednek egy aktív rendszer belövésével, akkor egy hozzá nem értő mihez kezdene vele? Ha meg akar hátra hangszórót, hadd tegyen, ahogy említetted a hátsó ajtókba mehet egy-egy komponens szett, a másik autóba nekünk is van és semmi istenkáromlás nem történt ezáltal.
-
-
gabber01
addikt
válasz
T-Tboy #28417 üzenetére
Na de túl nagy sem lehet, mert akkor meg erőtlen lesz, elfolyik.
Amúgy drunkyboynak mitől lenne megoldás a problémájára az aktív hajtás, vagy a jobb első szett/szigetelés? Utóbbitól ráadásul még több mélyet éreznének hátul, de a magasabb tartományok továbbra sem jutnának el oda.
-
k-feri65
senior tag
-
pps1
senior tag
válasz
T-Tboy #27792 üzenetére
Stabil 19 V-nál közel megduplázhatja a teljesítményét.
Persze ez mind elmélet, nem tudom mekkora akku csomag és cella kellene hozzá, hogy ennyi Amper felvétele mellett ne essen le a feszültség.Sőt, ha még leteszik 0,12 ohmra (ládaszorzó egy adott frekvencián 2-3-4 -szerez, tehát reálisan akkor 0,25 - 0,5 ohmon lesz), akkor lehet annál is még kicsit több.
-
borat26
aktív tag
válasz
T-Tboy #26306 üzenetére
Kilója egy ezres!
BaLee: én most fogom lecserélni az x40-et x50-re, csupán a Bt és a hátsó usb bemenet miatt. A hangja sztem nagyon jó. Jól hangolható, testre szabható.
Más: Monacor Carpower 4/400 esetén a bass eq 0-12 db a Bass Boots funkció?
Amúgy még mindig ott tartok, hogy Hertz DSK 165-ös szettemet lecserélem ebben a kategóriában valami teljesebb hangképűre. Ne értsétek félre, nem rossz a hangja, de valami teljesebbre vágyom. Mire is lenne érdemes cserélni? (Mire érdemes cserélni?)
-
pps1
senior tag
válasz
T-Tboy #26306 üzenetére
Bírja az a hidalt 2 ohmot?
"WarlordZuklappen
"Die Signat is schon ne klasse Stufe
Aber die der 2 Ohm Brücke betrieb killt über kurz oder lang das Netzteil........
MFG
Micha"
(Idézet az Amp Performance oldalról)
Amp Performance -
PiciPeti
őstag
válasz
T-Tboy #24469 üzenetére
Először is BÚÉK mindenkinek, és köszönöm az eddigi segítségeteket!
Amit linkeltél kiemelőgyűrű, ha olyan mint a képen van akkor nem biztos, hogy az a legjobb forma. Én úgy tudom hogy kúposnak kell lennie belül a gyűrűnek. Minimum a membránra "merőleges" kéne legyen.
Legalábbis a gyári beépítési útmutatók 80%-ában ezt látom... -
-
T-Tboy
tag
válasz
T-Tboy #24338 üzenetére
Vannak olyan zenék amiket sub nélkül is meghallgat a ember, de van amit nem tudnék sub nélkül hallgatni. Vagy csak már túlságosan megszoktuk a sub jelenlétét és ha lenne jó sok pénzünk akkor tudnának olyan brutál első szett + erősítő kombinációt ajánlani ami hallatán azt gondolnánk mintha sub is lenne a rendszerbe kötve?
-
Intruder A 6
aktív tag
válasz
T-Tboy #24325 üzenetére
MK3 Kombi Ford Mondeo.
Ground Zero GZRA 4.100G 4csatornás erősitő, elől Hertz ESK 570.4 komponens szett, hátul Hertz ECX 570.4 Koax szett, mélyláda majd idővel tervben külön erősitővel.
A Fejegység egy Ford Denso Gyári navigációs egység amit nem tervezek a közeljövőben lecserélni, arról megy a ventilátor, klíma navi. -
Peti66
senior tag
válasz
T-Tboy #24277 üzenetére
dobom a linket [link]
Hááát az árnos aki ultra hijj end-ben gondolkodik annál az ár nem játszik főszerepet,de sejthető,hogy ha amenyiben mégis nevezne valami SQ megméretetésre a bírák látatlanba(hallatlanba)
el postázzák a kupát,serleget
meg mindent...
Azzért durva nem kicsit,hogy magát a Luxman céget 1925-ben alapították.
Gondolom úgy voltak vele a Japók,a f@.zunk az egészbe bele, tudunk mi is még egy-két fincsiséget...és tényleg -
Peti66
senior tag
válasz
T-Tboy #24275 üzenetére
Ez 1 AB osztályú 4 csatis Luxman(made in Japan) analóg erő. Cm 4000(régi
) újabb 4100
4x50Watt rms 4 Ohm-on ill. 1600Watt 1 ohm-on.rms-be---> borzasztóan/rettentően unikum... .
Van néki egy sztereó barátja is Cm 2000 ill. 2100
Jakartában van 1db eladóEz, ill és ezek nem csak Európában ritkák,vagy méginkább nincsenek,nem léteznek,nem is halott senki róluk,de még csak véletlen se,de még a szülőhazájában is fehér hollónak számít
-
zolikaDB
veterán
válasz
T-Tboy #24253 üzenetére
Lássuk be, ezek sem olcsók. Mármint kinek mi az olcsó.
Ő eddig annyit mondott, h szettre van 20k. Ehhez képest egy 9855 40k-ért lehet sok. Nem tudjuk, h akar-e rendesen szigetelni, panelt építeni, aktívan akarja hajtani a szettet stb...
De az első linken lévő Clarion az elgondolkodtat engem is
Légyszi használd a LINK gombot. -
bendikeee11
tag
válasz
T-Tboy #24238 üzenetére
Köszönöm a választ. Sajnos az autó előző tulaja már megtette helyettem hogy kivágta a kalaptartót egy tényleg gázos oválért... és így elég csúnya hátul a két lyuk. Közbe nézegettem szetteket találtam egyet-kettőt belinkelgetem őket, és kikérném a véleményeteket. Újonnan szeretném leginkább megvenni őket. Esetleg ha ti tudtok ajánlani jó szettet arra is kíváncsi lennék.
Ezeket találtam:
Sony XS-GTX1622S
LinkMac Audio Revolution X 2.16
LinkPioneer TS-A172CI
Link
Ezek közül melyiket lenne érdemes megvenni?
Köszi a válaszokat.
Üdv. -
orbano
félisten
válasz
T-Tboy #24144 üzenetére
hozzászólás szerkesztése, van alul egy szép kövér LINK feliratú gomb. megnyomod és tiszteséges linket készítes, nem egy scrollbaros pici dobozból kell kimásolni valami vacak linket, hanem rákattintani. ilyen ni: [link]
és miért jó, hogy a picike csomagteret leszigeteled? főleg ha a fő zajforrás a tetőlemez és azt követi a padlólemez. vagy valaki sokat alszik a csomagtartóban?
-
Tomocso
tag
válasz
T-Tboy #24110 üzenetére
Hát remélem tényleg jó lesz a DLD mert végülis ebből lett 3 pár, mivel nem volt nekik és azt mondták talán majd csak jövőre kapnak.
Mindegy így olcsóbb lett és remélem jó lesz ez is!!
Holnap meglátjuk, 2 hónap gyűjtögetés végre beérik és be lesz építve a kocsiba!!
Nagyon várom már!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest