- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
HeavyToys #14685 üzenetére
Látom képben vagy
Nem tudom hogy viszonyul a kistesó a nagyhoz hangügyileg, papíron érzéketlenebb, de 91db, ami azért még bőven jó. De azért várd meg a többieket, ők okosabbak. Ez a DLS sem lehet rossz [link], bár majd k-feri65 megmondja a tutit ha már kapott képet és nem nyúlta le
-
orbano
félisten
válasz
HeavyToys #14682 üzenetére
A hátsó 10 cm-es hangszórók teljességgel fölöslegesek, azt a pénzt inkább költsd az első szettre, vagy annak a tisztességes beszereltetésébe egy jó szakinál. Szakáll ezt ennyiből be is szereli szépen: [link]. De még az is lehet hogy simán berak egy érzékenyebb 16-os szettet, akár még valami olcsóbbat is. Ha sikerül jól belőni a magasainak a helyét, nagyon kellemes hangot fogsz kapni ebből a pénzből
Mondjuk ha egri vagy, akkor lehet ő kicsit kiesik
Egy olcsóbb megoldás, ha esetleg egy ügyes szaki be tudja gyömöszkélni az a Hertz DSK 16-os szett, az nagyon jól hajtható fejről. Bár én a magasaitól nem voltam elájulva, az előbbi egy klasszissal azért jobb.
No részemről ennyi az okoskodás, majd mondanak a többiek is valamit. Lehet ez a klári is megéri a pénzét amit mondasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- A tökéletes hűtés éjjel-nappal: ARCTIC FREEZER 8A! Most csak 7.500 Ft!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest