- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lite
őstag
Valószínűleg semmivel. Erősen elképzelhető, hogy a fő egységeik teljesen megegyeznek az 1 din-es verziókkal. Ami esetleg mellettük szólhat, ha fejről hajtod a hangszórókat, a nagyobb belső tér miatt kisebb az alkatrészek hőterhelése, nem olyan kicsi térbe melegszik. De ez csak felvetés.
Viszont vannak emberek (köztük én is), akik a gyári 2 din helyre nem szívesen tesznek 1 din-es fejet, mert egyszerűen az ilyen adapterekkel ronda lesz a kocsi beltere. (Azért, ha megnézed, a 2 din-es fejek nagy része szimmetrikus kialakítású.)
Azonban van 1-2 kirívó eset, ahol legalább a szolgáltatásokban többet tud a 2 din, mint az 1-esek.
-
simi811118
aktív tag
Milyen fázishelyességgel lettek bekötve a hangszórók?
Egyébként nem a mély lett kevesebb, hanem a többi frekvenciatartományt jobban hallod.
Fázisforgatásokkal és a magas irányításával tudsz előrébb lépni.
Valamint az alpha szett "hangváltójában" van egy olyan opció hogy ha a kilógó piros vezetéket elvágod, akkor a magas kap egy plusz ellenállást, és ezzel halkítható (a vezetékre egy szigetelt csúszósaru, és utána tetszőlegesen kiiktatható / betehető az áramkörbe, csak hogy tippeket adjak, és a hangerőkkel is tudsz így játszani, mert általában a bal oldali közepet hallod hallkabbnak - mivel az néz "meredekebben" a füledre. A jobbost hangosabbnak hallod. Magasakat kikötve, és a közepeket balance-olva lehet utána hozzáilleszteni a magas hangerejét egy ilyen fentebb leírt megoldással. ) Lehet próbálkozni -
Lite
őstag
Jaja. Ezt az utat végigjártam. Nekem eddig ( 3 hónap ) volt a kocsiban ülés alatti. Csak én anno, mikor olvasgattam, nézegettem a cuccokat, a Kenwood KSC-SW11 -re esett a választásom. Megvettem, bekerült, bejárattam, sikerült elég jól beállítani, sokkal jobb volt, mint amit vártam tőle. De itt ugye meredek a lejtő, nehéz megállni. És aztán véletlenül nagyon olcsón beleszaladtam egy monoblokkba és borult minden...
Úgyhogy vasárnap szépen kijött az ülés alól és eladósorba kerül. De szép emlékekkel válok majd meg tőle... -
simi811118
aktív tag
Pont néhány hozzászólással lentebb volt ilyen beépítés, MDF keretbe aftermarket hangszóró. Neked is ilyet kell csinálnod. 2-3Eft -ért készítenek MDF keretet, ezt felteszed a gyári rögzítési pontokra csavarral és készen van a keret. Mehet bele a hangszóró.
Pl : Ő készít ilyeneket. Nekem is rövig határidővel szállította, amit kértem.
-
Lite
őstag
Nekem egy Kenwood ülés alattim van. Elég korrekt cucc, meglepően jó - egy alapszintű rendszert szépen kiszolgál. Tény, hogy mások az elvárásaink, én is elindultam itt a lejtőn, most már az a rendszer leggyengébb eleme. De a kezdetekkor nagyon is jó volt. Csak aztán csodákat hallottam...
Ha a gyári cuccot akarok megtámogatni, és nem akarsz mindent szétbontani (én így kezdtem...
), akkor tökéletes megoldás.
-
B-enji
tag
Kalaptartóba szerelt hangszóróból, mélysugárzóból is elő lehet csalogatni mély hangokat, csak nagyon erős felfüggesztésűnek kell lennie, mivel a méretéhez képest hatalmas űr van a hangszóró mögött, és ez szinte semennyire nem csillapítja a mozgását. Ezért kevésbé terhelhető az ilyenfajta megoldás, hamarabb torzít és nagy membránkitérésre (lobogásra) kényszeríti a hangszórót. Szerintem is jobban jársz egy kisebb mélyládával.
-
Ülés alatt ne számíts sok jóra. Pótkerék helyére talán lehet jót építeni, de a gyáriak ár-értékben nem lesznek jók. Az megoldható, hogy veszel egy jó nyomót és csinálsz neki egy ládát a pótkerék helyére, bár én inkább rakok egy kis ládát a csomiba és viszek magammal pótkereket
Ha meg olyan sok cucc kell, akkor kikapom 30mp alatt a ládát a csomiból, ugyanis ha fullra van pakolva a csomagtartó akkor úgyis elfojtja a nyomót és semmit nem fogsz hallani belőle (a pótkerék helyére rakott nyomóbol se).
-
Autotol is fugg, de sok esetben eleg a csomiba egy 15-30L-es lada is. 2 karton viznyi helyet vesz el, tenyleg nem sok. Ha ez is sok vagy nagyobb ladat akarsz, akkor fel lehet szerelni speak on csatlakozoval, ami azert jo, mert egy mozdulattal le lehet kotni a ladat az erositorol es ki lehet kapni a csomagtartobol. Nem kell csavarhuzo stb. Visszarakas szinten 2 pillanat alatt megvan.
-
Komponens elore, hatul meg kikotni, tokeletes felallas. Erosito mehet az ulrs ala nyugodtan, nekem mindket ules alatt van 1-1. Kevesebb kabel kell
ha van ra kapacitas, menjen kulon erositorol a nyomo es az elso szett. A mely rendesen be tudja rantani az erot es nem marad kellő kraft az elso szettnek. Egyszoval dinamikaban sokat hoz egy kulon ero a melynek.
Kalaptartoba ne rakj semmi. Elore szett, csomiba lada.
-
simi811118
aktív tag
Szia!
A feltételeidnek mind a három fej megfelel, én ebben az esetben azt választanám, amelyik számomra jobban tetszik, és jobban kezelhető. Elballagsz egy műszaki boltba (pl mediamarkt vagy hasonló; mindegy, ahol van belőlük kiállítva) és szépen végignyomkodod őket. Amelyiket jobbnak érzed kezelhetőségre, és külsőre, azt válaszd. DE semmiképp ne hagyd magad befolyásolni az ottani eladó által (nehogy rábeszéljen valami olyanra, amiből épp sok van raktáron...szerinte úgyis az lesz a legjobb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Hyundai, Kia topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Óra topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest