- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Sipi
addikt
Hm. OK, én sem tudom, mi a gond. :D
Én csak arra gondoltam, hogy a klónozás után, ha megpróbálod betölteni a klónozott rendszert, az nem a másodiknak létrehozott rendszerből próbálja tölteni a file-okat, hanem az elsőből, amire Novell-klienst telepítettél. Valami ezek szerint nagyon összegabajodhatott...
Azért tippelek erre, mert én hasonlóan jártam, mésik vinyóra klónozás után benthagytam mindkét vinyót, majd reboot az új rendszer. Szépen bejött, de a beállításokat a régiből szedte. Ment gyönyörűen, reboot, ment az első is, de! A klónozott rendszer egyszer már elindult, automatikusan beállt, hogy pl. a swap-file a régi ''C:'' meghajtón van. Miután kivettem a vinyót, többé nem indult el, mert mindig a másik vinyóról kereste a swap-et! (Az egyéb hibaüzeneteket nem említve, bár csodáltosképp maga a WIndows elindult, grafikus felület is megjelent.)
Sipi -
Sipi
addikt
Jaja, de a leírásod alapján csak annyit néztél, hogy bebootoltad az elsőt, majd a másodikat, majd vissza az elsőt, telepítgetés, és utána nem ment a második.
Mivel a w2k/xp valójában nem C:, D:, stb. jelekkel azonosítja a partíciókat (ez csak a ''kompatibilitás'' miatt van), hanem multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1) alakban, szerintem semmit sem ér, ha elrejted, a fenti elérési út ugyanis független a partíció rejtettségétől. Az oprendszer egy része - úgy látszik - működött neked, de a telepített programok már nem mind.
Elolvastam én végig, ne aggódj, bár jó hosszú volt. :)
Pl. ilyen C:-átnevezősditől hatalmas gondok lehetnek a swap-file elérésével is. (Nekem lettek...), mivel előrodulhat olyan szituáció, amikor az új rendszer a régi helyen keresné a swap-file-t, nem talál, így el sem indul. Be sem tudsz jutni odáig, hogy átállítsd, úgyhogy annyi...
Sipi -
Sipi
addikt
Gyanítom, az lesz a gond, hogy létrehoztál 3 XP-rendszert, de mindegyik az első klónja.
Az elsőbe be van gyógyítva, hogy minden a C: meghajtónak megfelelő eszközről töltődjön. (Pl. primary master vinyó első partíciója.) Az összes klón innen próbálja venni, hiszen azt bitről bitre megegyeznek. Mivel ezt elrejted (hide), nem talál egyes file-okat.
Szerintem próbáld inkább úgy, hogy egyesével feltelepítgeted a rendszereket, a nekik megfelelő partícióra.
Sipi
Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest