- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tasiadam
veterán
Próbáltam ma a turtle wax esőlepergetőt, wax it wet-et és a pára elleni sprayt. Ezek közül a wax it vet kivételével mindet gázállarcban csináljátok, első jútás után tömény oldószertől fejfájásom lett. Feltéve ha bárki is használ ilyen budget dolgot.
Átkerem a Wet and blacket a fekete dolgokat, lefújtam a gumit szintén teknős habbal. Hát, jobb lett, mint a gyári fénye. Kasztnizásig elviselhető ez a kombó.
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
tasiadam
veterán
-
tasiadam
veterán
válasz Peti78 #48569 üzenetére
Van a turle waxnak ilyen spray ami nem engedi lecsapodni, es ha befujnam a a 2 oldalso uveget, az elulsot meg a hatsot, akkor a 2 utasoldalin le tudna ami mar jo. Nyilvan ha at van hulve a szepvedo, akkor lecsapodil, es asszem nekem nem futott.
Amugy erre gondoltam
[link][ Szerkesztve ]
-
tasiadam
veterán
Turtle wax eso es paralepergetorol velemeny? Ideje lesz beszerezni oket
-
tasiadam
veterán
Elvittem szerelőzöz az autót, futóművet csináltak, de eléggé olajos lett. A meghamarabb gépi mosást tudok. Fujjam le valamivel elötte, vagy leszedi az olajat?
-
tasiadam
veterán
válasz radi8tor #48383 üzenetére
Ha jol tudom:
-Aztatas
-Aktiv habos furdo
-Oblites
-Kezi mosas 2 vodorrel es mikro kesztyuvel. (Ez fontos, hogy kioblitsd belole a koszt)
-Oblites
-Szaritas
-Opc: waxPl Szegedi Szabolcsnak vannak how to videoi.
-
tasiadam
veterán
Na, a 11 oras kormanyinfot megelozoen teletankoltam az autot es lemosattam a shellnel. Eddig sosem jartam itt igy csak az aftermath van meg. Tanulsag: mikor leall az embhr tankolni, fujja be kerektisztitoval kereket es rovaroldoval az auto orrat. Maskulonben ilyen marad, de egyeblent turheto. Fenyezni es polirozni kene az egesz autot, ezert nem sajnaltam a gepi mosast.
-
tasiadam
veterán
válasz MasterMark #48374 üzenetére
6000k-s fehér, sok apróból áll, a gyári helyére megy. Egyébként ezt raktam bele:
De sokkal jobb, csak hát van olyan, hogy az egyik oldalán van led, nem körbe, ezért a középső lámpánál gondoklkodtam, hogy a led kifele világítson, vagy befele és tökröződve ki. De lehet, hogy az utóbbira átforítom.Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
tasiadam
veterán
-
tasiadam
veterán
szélzajt lehet valamivel csillapítani? LEginkább az első ajtónál és a szélvédő lehet a ludas, ott kemény a műanyag, meg hiányos.
-
tasiadam
veterán
válasz vedini #48115 üzenetére
ne tedd, csúszik az istenfsza is az autóban miatta, én hüklye gondoltam 1 vékony réteg gumiápoló jó lesz rá, de nem tudott rendesen elpárologni róla menet közben áttöröltem mindent szárazra, hogy addig se csúszkáljak Majd lemosom holnap a teraszon locsolóval meg mosószerrel, vagy a kádban, de ez nagyon rossz élmény
[ Szerkesztve ]
-
tasiadam
veterán
válasz vedini #48104 üzenetére
Eléggé sokat dobott rajta, igen. A héten érkezik a stabrúd hozzá, akkor berendelgetem a futóműhöz a dolgokat, azt is felújítom és utána viszem el beállítantni. Viszont a stabrudat lehet hogy szintereztetem, vagy lecsiszolom én magamnak és alapozom-festem.
Egy mosás kéne most leginkább, de már így is sokkal jobb ahhoz képest, amilyen voltBoldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
tasiadam
veterán
A cola nem segitett sokat, majd a fem polirozoval atmegyek meg rajta, pedig colaval csinaltam mar vizipipabol is ujat, igaz aztattam is benne
-
tasiadam
veterán
-
tasiadam
veterán
válasz herdsman12 #48086 üzenetére
Birja a csavarodst es egyeb mechanikai behatasokat? Vagy irjak nekik mailt h mit ajanlanak?
-
tasiadam
veterán
Stabrudat mivel tudnam lekezelni makd lefesteni, ugy a kovetkezo 100 evre h jo legyen? Az enyem rohad, azt cserelem, de ami felkerul, azt is le szeretnem festeni
-
tasiadam
veterán
válasz csiga8 #48080 üzenetére
meg milyen gép az, amire azt lehet mondnai, hogy elég a feladatra. Láttam olyat hogy a felnit simán akksis csavarbehajtóval polírozták, meg a kisebb dolgokat, de pl a kasztnit mivel, hogy ne rontsa el? Milyen fejjel csinálja, stb. Szívesen én is nekiesnék az autónak, csak nincs hozzá semmim, pedig karcos ám, amit persze wax-al próbálok elfedni
-
tasiadam
veterán
válasz vedini #48059 üzenetére
Lehet venni bőröket, anyag, cérna, mindegy, de mivel mérnök IT-s / vegyész vagyok, semmi közöm a bőrhöz, így én is csak választottam az anyagot és a cérna színét. Próbáltam a logo-hoz passzoló színt, de lehet hogy túl világos lett a kék, sötétebb kellett volna.
DIY videót néztem, csak a karnyarok miatt, de arra alig fokuszálnak. Egy jó, egyedileg gyártott bőr esetében ezt szépen kidolgozzák, ilyen előre vágottaknál kevésbé, ezért sem olyan szép, mintha gyári lenne.
Az öltés egyszerű. Hátul bekötöd a szálba (angolul thread-ként emlegetik) és onnan húzod vele szembe lévőbe, hátulról, tehát sosem szemből varrod a kettő szálat, akkor fog úgy kinézni, mint a képen van.
Egyébként adtak hozzá leírást hogyan kell, megsúgon, olyan rossz google fordjtással, hogy kidobtam azonnal.Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
tasiadam
veterán
Tegnap en csinaltam 1 ilyet. Igaz otod aron, mint egy ujra borozes, amire elobb utobb ugyis sort keritek, vagy legalabb egy szebb kormanyt kap, de szerintem teljesen okes lett. A varras az elso probalkozas, az anyag lehetett volna picit nagyobv es akkor szinte tokeletes.
-
tasiadam
veterán
Turtle wax gyors waxot, felnitisztítót és gumiápolót vettem tegnap. Gyors mikro volt időm lefújtam a felnit a mosóval, majd locsolás és ápoló. Napfényen majd holnap lefényképezem. A kép 300km után a garázsban készült, ezért sem túl jó a fényvisziny, de rendesen csillog, mint Salamon töke.
-
tasiadam
veterán
Rendeltem turtle wax keréktisztítót, gyors waxot és gumiápoló sprayt. Majd beszámolok róla, milyen. Szombaton megcsinálom
-
tasiadam
veterán
SOFT99 Hydro Gloss Wax Water Repellent-al szemezek most. Karcra jó, meg fényes, pont ami nekem kéne. Valakinek volt már? Meg mi ezeknek a felhordása? vizes szivacs, vagy vizes felület?
-
tasiadam
veterán
Inkabb kicsit soszeszedettebb kerdest teszek fel. Tudnatok irni,, vsgy szerkeszteni az osszefoglalot, hogy milyen sampon, gyurma ajanlott, esetleg wax? Linkek nagy resze nem muxik.
Es ha el akarom fedni a karcokat, milyen waxal kene probalkoznom? Karcos szegeny, poliroztatnam akkor, ha a 2 rozsdafolt mar nincs, de addig nem. Volt korabban sima szorofejes wax amit rafujtunk, elkentuk es maeis olyan volt, mint Salamon toke.
-
tasiadam
veterán
Autoagyagot hasznalni ajanlott?
-
tasiadam
veterán
Udv
Eloregedett ablaktorlo lapatokat akartam lecserelni. Alltam az auchanban ahol millio+1 fajta volt. E39 az auto. Talaltam tobb BMW-re valot de ezt egyiken se lattam leirva, hogy series 5. Csak e34 meg e46. Nos. Tekintettel arra hogy az osszes kb meretben kulonbozott, siman veszek egy 650 es egy 550mm-eset es felpattintom?vagy van kulonbseg?
-
tasiadam
veterán
BP-n tudtok ajanlani valami jo kozmetikuat belso tisztitasra? Az egeszet belul kene kitakaritani, szonyegen at az osszes ulesig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest