- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
3.0SC
csendes tag
válasz Cola111 #6047 üzenetére
Van némi közöm az autóápoláshoz és nem csak itthonról vannak ezügyben tapasztalataim, hanem Európa szerte sokfelől. A gőzös tapasztalatokról meg csak annyit röviden, hogy azokban az országokban, ahol van némi hagyománya az autóápolásnak (nem úgy mint nálunk), tőlünk nyugatabbra, mindenhol megbukott ez a technológia. Egyedül portalanításra lehet használni, de csak úgy ha törlésenként új kendővel húzod le. Ezt senki sem fogja megcsinálni... Láttam itthon is, hogy hogy takarítanak le egy koszos kocsit gőzzel és azt kell, hogy mondjam, siralmas...
-
3.0SC
csendes tag
válasz Norbi696 #5799 üzenetére
Ezt itthon is így csinálják azok akik komolyan veszik a szakmát! Kb 1 ezreléke a kozmetikusoknak. Azt azért kiemelném, hogy itthon igény sincs (meg pénz) a nagyközönség részéről ilyen minőségű munkára. Szerencsére azért nem unatkozik aki így dolgozik idehaza. Ismerek kb 4-et, (magamon kívül)
-
3.0SC
csendes tag
-
3.0SC
csendes tag
Azt is kalkuláld bele, hogy ezzel 30-40 kezelést tudsz megcsinálni és csak évente 2-3 alkalommal kell megcsinálnod. Ráadásul az eredmény verhetetlen. Ha így kalkulálsz, szerintem még olcsó is De van olcsóbb wax is a kínálatban, ami szintén szép és tartósabb, mint a kommersz termékek.
-
3.0SC
csendes tag
-
3.0SC
csendes tag
válasz simii16 #5743 üzenetére
Nitrohigítóval próbáld meg. Ha azzal sem jön le, akkor passz. Az [AUTOGLYM]-nek van egy kátrányoldója, ami jó a matricák ragasztómaradékainak az eltávolítására, de ha ennyire nem jön le semmivel, akkor lehet, hogy nem fog segíteni és marad a nitro.
-
3.0SC
csendes tag
Ha Aqua Wax-ot veszel, ne vegyél szárazoló türcsit, mert vizes kocsira kell majd fújnod és van a készletben két mikroszálas amikkel elteríted és felfényesíted, azaz a waxolás során szárazra törlöd a kocsit. Így megspórolsz pár ezer forintot Mondjuk nem minden mosásnál fogsz waxolni
[ Szerkesztve ]
-
3.0SC
csendes tag
Az aqua wax-ból nagyon keveset kell használni. Kb 2 fújás pl a motorháztető. Ha túladagolod, nehéz felfényesíteni, de könnyen rá lehet érezni a jó arányra. Én HD Wax-ra szoktam használni kb minden 2-3. mosásnál, hogy fokozzam a hatását, de magában is jobb mint az itthon kapható waxok zöme.
Angliában dolgoztam ezekkel a szerekkel és most, hogy itt is lehet kapni végre, jól be is vásároltam belőlük.
-
3.0SC
csendes tag
Mondanám, hogy használd a HD Wax-ot, de az egy kicsit húzós árban van. Igaz, hogy kb 40 kezelésre elég lenne neked és az is, hogy évente csak 2-3x kell használni, mert iszonyat tartós. Vagy az Extra Gloss Protection-t, vagy az Aqua Wax-ra kellene benevezned ami szintén Carnauba tartalmú és kb 5-10 perc alatt levaxolsz vele egy autót. A tiédet inkább 5
-
3.0SC
csendes tag
Kipróbáltam a HD Waxot és kú...a jó cucc. Nagyon könnyű volt felvinni is, meg a fölöst letörölni száradás után. Gyönyörű fényt ad és a külföldi fórumokon a tartósságát is dicsérik,, úgy hogy remélem azzal se lesz gond. Van egy srác aki most kezdi forgalmazni itthon az Autoglym cuccokat, de még nem verte nagydobra, de a autodetailer.hu-n el lehet érni. Én is ott találtam rá. Kipróbáltam még a samponját és az üveg polírt is. Kis túlzással Sonax árban kaptam őket, de tudásban pffff összehasonlíthatatlan... Azt mondta, hogy az Aston és a Bentley is ezeket a szereket használja. Ez igaz lenne?
-
3.0SC
csendes tag
Sziasztok,
Még új vagyok itt és érdeklődnék a főszakiktól, hogy mit tudnak az AUTOGLYM termékekről. Egy srác ajánlott pár terméket megvételre és hát nem a legolcsóbb, de állítása szerint prémium kategória. Az Aston Martin és a merci is ezt használja álítólag. HD Wax, Super resyn polír és valami Bodywork samponról lenne szó. Használta már valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Cybertruck Taipeiben
- OLED TV topic
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- War Thunder - MMO Combat Game
- Crypto Trade