- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unlimited
aktív tag
Sziasztok! Polírtechtől rendeltem Koch Chemie Pol star bőr, alcantara, kárpit tisztítót, 1 litereset. Honlap azt írja, ez koncentrátum, amit higítani kell. Nekem kicsit furi. Mert a csomagbam adtak hozzá egy szórófejet is, meg a flakon kupakjaegy ragasztószalag darabbal le volt ragasztva. Konkrétan olyan, mintha ez már fel lett volna bontva. A benne lévő cucc is habos, ahogy kinyitottam. Most akkor ez koncentrátum, vagy ez már higított. Mert nem mindegy. Vett már valaki ilyet, ilyen kiszerelésben? Tapasztalat?
-
Unlimited
aktív tag
Kochchemie pol star aki használ, milyen arányban higítja?
-
Unlimited
aktív tag
válasz Zémann #38961 üzenetére
Igen, tudom. Ilyen helyen dolhlgozom.🙂 Teljesen megszűrt víz a cseppmentes öblítés. Tiszta h2o. Valóban cseppmentesen szárad. Éppen ma mostam át az autómat. Hab, samponos mosás magasnyomásuval, cseppmentes öblítés. Igaz, csak poros volt, de tökéletes tiszta. De mindegy milyen koszos, mindent levisz. Nagyon meleg a víz, kis túlzással forró. Érzed a magasnyomású markolatán, a csövön, hogy meleg. És ez a hatalmas különbség az otthoni mosástól, hogy ez meleg víz. Nagyon szeretik a mosónkat, rengetegen járnak hozzánk mosni. Jók a mosószerek, van nyomás, sok program. Bogároldó, száradást segítő wax, stb.
-
Unlimited
aktív tag
Sziasztok! Meg jött a MJJC habosítóm. Parkside magasnyomásúval használom 150 bar. Amit adtak hozzá zacsiba, amit bele lehet csavarni spricni, vagy mi. Melyiket mikor kell használni?
-
Unlimited
aktív tag
Polírtech kiszállításra van valakinek tapasztalata? Kaptam egy emailt, hogy visszaigazolva a megrendelés és azóta semmi. Telefonra, emailra nem válaszolnak.
-
Unlimited
aktív tag
Sziasztok! Ha szépen megkérek valakit rendel nekem Aliról MJJC parkside csatlakozóval!? Én még sose rendeltem Kínából semmit, nincs benne gyakorlatom. Fehérvár és környéke lenne az igazán jó. Illetve van tipp egy jó szárazoló törölközőre, ami nem arany árban van!? Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Unlimited
aktív tag
Sziasztok! Én is egy ilyen Parkside mosó nyüstölök, 2 hete vettem. Habosító, meg a lándzsfej nem a legjobb. Bár a lándzsfej elmegy, de a habosító tényleg lecserélném. Tudom, hogy Alin van hozzá MJJC, plusz adapter. Viszont sose rendeltem onnan még semmit. Itt valahol nem lehet venni ilyet, vagy hasonlót az országban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest