Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Nagyon odapakolhat a Snapdragon 8 Elite 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unlimited
aktív tag
Sziasztok! Polírtechtől rendeltem Koch Chemie Pol star bőr, alcantara, kárpit tisztítót, 1 litereset. Honlap azt írja, ez koncentrátum, amit higítani kell. Nekem kicsit furi. Mert a csomagbam adtak hozzá egy szórófejet is, meg a flakon kupakjaegy ragasztószalag darabbal le volt ragasztva. Konkrétan olyan, mintha ez már fel lett volna bontva. A benne lévő cucc is habos, ahogy kinyitottam. Most akkor ez koncentrátum, vagy ez már higított. Mert nem mindegy. Vett már valaki ilyet, ilyen kiszerelésben? Tapasztalat?
-
Unlimited
aktív tag
Kochchemie pol star aki használ, milyen arányban higítja?
-
Unlimited
aktív tag
válasz
Zémann #38961 üzenetére
Igen, tudom. Ilyen helyen dolhlgozom.🙂 Teljesen megszűrt víz a cseppmentes öblítés. Tiszta h2o. Valóban cseppmentesen szárad. Éppen ma mostam át az autómat. Hab, samponos mosás magasnyomásuval, cseppmentes öblítés. Igaz, csak poros volt, de tökéletes tiszta. De mindegy milyen koszos, mindent levisz. Nagyon meleg a víz, kis túlzással forró. Érzed a magasnyomású markolatán, a csövön, hogy meleg. És ez a hatalmas különbség az otthoni mosástól, hogy ez meleg víz. Nagyon szeretik a mosónkat, rengetegen járnak hozzánk mosni. Jók a mosószerek, van nyomás, sok program. Bogároldó, száradást segítő wax, stb.
-
Unlimited
aktív tag
Sziasztok! Meg jött a MJJC habosítóm. Parkside magasnyomásúval használom 150 bar. Amit adtak hozzá zacsiba, amit bele lehet csavarni spricni, vagy mi. Melyiket mikor kell használni?
-
Unlimited
aktív tag
Polírtech kiszállításra van valakinek tapasztalata? Kaptam egy emailt, hogy visszaigazolva a megrendelés és azóta semmi. Telefonra, emailra nem válaszolnak.
-
Unlimited
aktív tag
Sziasztok! Ha szépen megkérek valakit rendel nekem Aliról MJJC parkside csatlakozóval!? Én még sose rendeltem Kínából semmit, nincs benne gyakorlatom. Fehérvár és környéke lenne az igazán jó. Illetve van tipp egy jó szárazoló törölközőre, ami nem arany árban van!? Köszönöm
-
Unlimited
aktív tag
Sziasztok! Én is egy ilyen Parkside mosó nyüstölök, 2 hete vettem. Habosító, meg a lándzsfej nem a legjobb. Bár a lándzsfej elmegy, de a habosító tényleg lecserélném. Tudom, hogy Alin van hozzá MJJC, plusz adapter. Viszont sose rendeltem onnan még semmit. Itt valahol nem lehet venni ilyet, vagy hasonlót az országban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA 750 BQ 750W
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A54 5G 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap állapotban
- Bezámítás! Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 notebook - i7 13700HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest