Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 17 - alap
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shalala
senior tag
Köszönöm a gyors válaszokat.
Az az érdekes hogy az egyik linkelt cserénél azt írja hogy nem kellett igazolni a motor eredetiségét tipusazonos cserénél a másik meg azt, hogy igenis hogy kell

Jövőhéten bemegyek az okmányirodába és megkérdezem, de félek hogy ők túlfogják bonyolítani

-
Shalala
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni motorcserével kapcsolatban.
Közel 1 éve motort cseréltem az autómban típus azonos motorra.
Közben költöztem, az autó nem volt használva azóta, és most szeretném leműszakiztatni.
A probléma az, hogy az adásvételi papírom már nincs meg, ill. az üzlet ahol vettem is megszűnt.
2 különböző dolgot hallottam eddig:a, nem lényeges hozzá a papír mivel típus azonos a motor ezért műszakin simán átengedik, mert motorszámot már nem néznek csak a típust (d16z6 mindkettő)
b, okmányirodában be kell jelenteni kb 2 hónap átfutási idő van, hogy nem-e lopott utána állítanak ki egy papírt elvileg csak evvel a papírral lehetne beszereltetni, majd az autószerelőtől és az okmányirodától kapott papírokkal tudom elvinni műszaki vizsgára.Valaki csinált mostanában motorcserét? Mik a tényleges lépések? Nem nagyon szeretném még 2 hónapig húzni mert pont télre kellene a kocsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Xiaomi Robot Vacuum E10 robotporszívó
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest