Hirdetés
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bta1
őstag
válasz
RetroAnalóg #17405 üzenetére
Ezen a szinten nem valószínű, hogy gyorsan kihalljuk az erősítő saját hangkarakterét, főleg nem hifikiállításon... (anno nem kellett emiatt Münchenbe utazni, csak az első budapesti hifishowra, melynek Kondo szobájában egyébként meglepően kevesen voltak).
Kondo erősítői általában nem a tipikus "csöves hangzást" hozzák, inkább valami nagyon jó félvezetősnek gondolnánk, ha nem tudnánk, mivel van dolgunk... a show után beszéltem két csőfanatikus aranyfüllel, akinek ez hamar feltűnt, majd annak rendje-módja szerint elmenekült
A Sugden A21-ről jó véleményem van, hiszen mindenben elég jó a zenehallgatást illetően, viszont hogy is mondjam... nem pontosan azt adja ki, amit a bemenetén kap
Végül az "összh*gy*zásról"
Ha egyszer lesz időm, kifejtem, miért tartom tévútnak az "erre aztán muszáj odafigyelni" kergetését. -
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
RetroAnalóg #17405 üzenetére
Én eddig nem nagyon ismertem , de ezek [link] után egyszer majd beruházok egy Masterclassba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Ukrajnai háború
- Lexus, Toyota topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- OH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 32/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest