Hirdetés
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Tömegterméket csinálna a Samsung az öreg tévés arányból
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
Aktív témák
-
válasz
asdfasdfaf
üzenetére
-
asdfasdfaf
újonc
Filmlejátszás közben a hangból csak a zene, háttérzajok hallatszanak a beszéd nem. Próbáltam VLC be windows media playerrel és más lejátszókkal, mindnél alapvető beállításokon próbálkoztam de semmi. Mindkét jack kimenet esetén ez a helyzet, több fülhallgatóval, hangfallal próbálkoztam, semmi hatása. Ellenben a zenefájlok működnek, játékokban is megy a hang. A videó fájlokban csak akkor, ha hdmi-vel kirakom tv-re.
Ha valakinek lenne tippje mi lehet a gond nagyon hálás lennék. Több mint valószínű, hogy én hisz annyira értek hozzá mint a magfúzióhoz.
A válaszokat előre köszönöm!
Aktív témák
- Iphone 17 Pro Max 256 GB. ESIM, Független.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 100%, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs