Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Allien

veterán

válasz nagyis #18 üzenetére

Mint írtam, az egy speciális eset, NEM ismerek minden mlm ''üzletet''. Tiszta sor, hogy aki felül van, többet keres, mint aki lentebb. De EZ MINDEN üzlettel így van! Vagy Te szerinted a MOL vezérigazgatója kevesebbet keres, mint egy kutas?:)) Külömben, elvileg ezek az edények titira mások, mint amit a boltba kapsz! Ezt elhiheted!:B
    Azt nem mondtam, hogy nem vásárlok semmit, hanem hogy NEM KÖTELEZŐ! Már, amiben én vagyok, én nem házalok, és nem edényekkel üzletelek, hanem mindennapi termékekkel. Ha nálunk lenne 2000 forintos fogkrém, azt venném. Legalábbis, ha jól sejtem, Te az Amway-os fogkrémről beszélsz, amit régebben én is vásároltam, és használtam!:DDD
    Ezen kívül, engem nem zavar, hogy a nagyon felettem lévő keres rajta, mert személyessen ismerem, és igenis normális ember, és a keresete jelentős részét visszaforgatja az ''üzletbe'', tehát pl. segít minket, igaz, nem közvettlenül anyagiakkal, hanem egyébb úton! Valószinü, hogy NEM csak rövid távon gondolkodik ezek szerint, mert akkor egy fityinget nem költene az üzleti oldalra!:B

Új hozzászólás Aktív témák