Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
Szalma
őstag
Nagyon szép leírás, sokat okosodtam belőle. 8) A fenti eszmefuttatásom az emlékeimen alapult, de úgy látom jól tippeltem.
Amit még esetleg számításba lehetne venni, hogy ekkora sebességeknél a gázok már folyadékszerű viselkedéseket hajlandóak mutatni, és egy nem jól kialakított belépőél (ami a Tunguzka esetében összevethető egy féltégláéval 8) iszonyatos kavitációs effekteket okozhat. Alattomos mechanikai rombolást végezhet (rázkódás az űrkabinban!). Lehet, hogy egy tömörebb ''burkolat'' zárt közre valami hígabb dolgot és pont ilyen alacsonyan fáradt el. A nagy nyomású belsőségek a statikailag meggyengült burkolatot szétvetették.
Ez pont jó egy vízzel töltött űrhajóra is... 8)
Sajnos, akkoriban nem feltétlenül a korrekt tényfeltárás és tájékoztatás dívott azon a környéken, meg ott volt a nyakukon a forradalom, Lenin elvtárssal, az Első Világháború, stb.
Szeretettel:
Szalma
Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Apple iPhone 17 256GB Sage Karcmentes állapot 100% akku (65 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest