- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mszl
aktív tag
Szia!
Nagyon jó kis lap, nekem is ilyen ketyeg most a gépemben, az MKV és FullHD videók kivételével mindennel megbirkózik, ezeket is lejátsza de egy kicsit érezhetően akad.
Amikor összeraktam dobtam rá Ubuntut, minden működött elsőre, nem volt probléma vele rövid távon, utána jött win7 ezzel ketyeg most, mindent ezen csinálok miközben a torrent állandóan megy. 10-15 torrentet engedek egyszerre így nem érezhető. Mindenre használható kis lap kivéve ahova grafikus teljesítmény kellene.
Ja és a srác nem fog engedni már belőle mert én is alkudoztam vele, mert elfért volna nálam még itt a többi sz*rom között. Most készülök beüzemelni egy kis ASROCK brazost, de csak azért hogy a HD videókkal se legyen baj.Nem jársz rosszul vele!!
-
duffbeer
őstag
Biztos jó, bár én az utóbbi időben többször csalódtam Gigabyte lapban.
Viszont miért érdekel ez használtan 17 ezerért, amikor ugyanezt megkapod újonnan 16-ért? Ráadásul teljesen passzív hűtéssel! -
canniball
nagyúr
Ha ragaszkodsz a jó minőségű táphoz akkor itt már megtettem.
Ha a picopsu-ra gondolsz azt én is ebayről rendeltem, 75W-os külső adaptert itt vettem hozzá (köszönet Laca 012 úrnak).duffbeer!
Ahogy a TV-ben szokták mondani az általad írtakat sem megerősíteni sem cáfolni nem kívántam (ezért is írtam hogy nem tudom a paneltáp vagy a külső tehet a különbségről), csupán mellétettem egy mérést hogy ezzel is segítsek a kollégáknak a döntés meghozatalában. -
montezuma
tag
Hello,
az adott linken van csomagban külső+paneltáp, 8-9K egy külső 120W-os.
Egyetértek Duffbeerrel, a Pico jó megoldás, nekem sajnos számla kell, és a külföldről rendelt áru számláját nem szívesen fogadja be a cég, ezért keresek hazai megoldást. Egyébként van 120-as Pico is, és ha csomagban rendeled külső táppal, néhol az is olcsóbb. -
duffbeer
őstag
Én Kingmax SO-DIMM-el használom a GSEJT-et 24/7-ben gond nélkül már talán másfél éve 1 GB rammal, igaz XP-vel. Nem tudom milyen rendszerrel akarod használni, XP-hez bőven elég az 1 giga, Win7-hez kell a 2.
Mindenesetre ha venni kell, jelenleg a DDR3 olcsóbb, mint a DDR2!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7700X 2025.10.28 ig Alza GARANCIÁLIS
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor Jegelve: torok.adam11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- Intel I5-8600K / Beszámítás OK!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest