- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
Bundás22 #6837 üzenetére
Memóriakezelési hiba játékoknál jön elő, de arra már van patch. A Vezérlőpultos hiba meg a céges Vista Businessnél, felbukkan az ablak, aztán el is tűnik. Nem egyedi eset. Nem a lassúsága a hiba, mivel nem lassú :-) Telepítettem én XP-t P3-ra is, csak memóriával kellett etetni és jó volt :-)
-
válasz
Bundás22 #6827 üzenetére
Ezekszerint akkor te a Vistát sem használod semmire
Mert én a játékoktól kezdve, a tervezőprogikon át, még a videokonvertálásokon is túl, nagyjából mindenre... használnám :-) De a dolog már a játéknál megakadt, igaz arra azóta találtam hotfix-et, de a továbbiakban inkább az SP1 után kísérletezek vele. Ilyen alapvető dolgokkal, mint memóriakezelés, Vezérlőpult megnyitása, ne legyen már gondja egy 20-25eFt-s oprendszernek. Szerintem.
-
válasz
Larry303 #6378 üzenetére
Hát ugye először driverszinten lett csak elb***va a ForceWare megjelenésével, ha bekapcsolod a teljes képernyős videót, szarik a méretarányra, a 16:9-es filmet is széthúzza 4:3-ra, így vagy a tévé irányítóját kellett nyomkodni ez ügyben, vagy DualView módban áthúzni a lejátszót a tévére és ott teljes képernyőre rakni. De akkor még volt overscan. Most már az sincs, a 8-as szériából teljesen kiölték az analóg overscant. Tehát a kép nem tud túlnyúlni a tévé képernyőjén, ezáltal kicsit nagyobbítva a látványt, hanem egy 1-2 centis fekete keret marad, én 51 centis tévén rohadtul nem tudom élvezni, hogy még kisebb a kép. DVI csatira van egy patch, amivel megy az overscan, de hát ugye MO-n nem igazán minden háztartásban van TFT vagy plazma tv.
-
Egy kevéssel, döntsd el magad. Ha sokat nézel tv-n filmet, egyértelműen ATi-t érdemes venni, nVidiánál totál haza van már vágva a tv-out.
-
Ez a " kevesebb RAM is elég, úgyse számít" dolog a Crysis-szel bukott, annak már igenis számít a RAM, 320-as GTS-sel jóval trágyábbul fut, mint 640-essel. S ha ez a tendencia marad a jövőben, bizony 512Mb-nál kevesebbel szerelt kártyát nem érdemes venni (közép-, ill. felsőkategóriában).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- Filmvilág
- Nagyon érzékeny lett a használt játékok eladására a Nintendo
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Robogó, kismotor
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest