Új hozzászólás Aktív témák
-
arpeen2
senior tag
Segítséget szeretnék kérni. Sapphire 3870-em van, hozzá egy Samsung 5:4-es monitorom amit 1280x1024-ben használok és szeretném a képet (jelen esetben VGA kábellel) egy 1366x768 felbontású TV-re kirakni. megoldható e az hogy a monitorom felbontását ne kelljen megváltoztatnom, de a TV felbontását is maximálisan kihasználjam. ?
-
arpeen2
senior tag
Zalman VF900-at próbálta már valaki 3870-en ? A memtüskékkel együtt elég neki? Úgy értem mást nem kell hűteni külön rajta ?
-
arpeen2
senior tag
válasz
Kelvin #18251 üzenetére
Az előző VGA-mnál (X1900XTX) csak néhány 10 percnyi játék után kapcsolt feljebb a ventije. Nemtudom milyen géped van, nincs az adataidnál megadva, de lehet az én konfigom többet fogyaszt a tiédnél azért kapcsolgat fel. nemhiszem hogy gigszer lenne. Sztem csak vmelyik ágon szívja a max közeli Ampert ezért óvatoskodik.
-
arpeen2
senior tag
válasz
Kelvin #18246 üzenetére
Csak mert a gép (hidegen való) bekapcsolásától számított max 2 percen belül olyat forog a táp ventije hogy néha azt hiszem CD maradt a gépben és az pörög mint a vesztés. Persze ez szakaszos történet, mert aztán visszaveszi, de néhány perc után megint rázendít. Ja és ez már 2D-ben jelentkezik.
-
arpeen2
senior tag
3870-nek mennyi a fogyasztása ? A 450W Chifem igencsak köhög tőle.
-
arpeen2
senior tag
Felraktam az új 3870-hez kapott 3DM06-ot ami egészen egyszerűen nem indul el. A kezdőképnél kifagy, ahol azt írja hogy lehet nem fog válaszolni akár egy percig is eltart...stb. Na nekem innen nem megy tovább 10 perc után sem. Ötlet?
-
arpeen2
senior tag
Vettem egy 3870-et és szeretném letölteni a Black boxos cuccot hozzá, de a steam a telepítés után update-elni akar majd hibával elszáll. Igaz nem a letöltő gépben van a VGA. Ez a baja a steamnek vagy én bénázok vmit?
-
arpeen2
senior tag
Sapphire 3870-est elvisz egy AC S1 passzív módban, ha a kari nincs húzva ? Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban ?
-
arpeen2
senior tag
Segítsetek már pls a Sapphire 3870-nél mi a különbség a TVO Lite és a TVO FULL között ?
-
arpeen2
senior tag
Tényleg nem tudja senki hogy a Zalmi VF900 jó ezekre a VGAkra?
-
arpeen2
senior tag
Szerintetek a 3850 vagy 3870-re rá lehet tenni a Zalmann VF900-at?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest