- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbchris
senior tag
válasz
floxet #16589 üzenetére
Persze hogy erősebb , de aztán nem tértél ki a fogyasztásra és arra sem hogy ugyanúgy DriectX10 marad nem mintha érne valamit a Dx 10.1 de mégiscsak újabb . SLI-hez olyan alaplap is kell mert ugye az Intel chipset alapból nem támogatja . Szal jobban megéri az X2 mivel gyorsabb mint a GX2 és egyben van minden ráadásul 1 kártyán . Én is Nvidia FAN voltam de most úgy érzem hogy az X2 nagy durranás lesz . És nem biztos hogy a 8800 GTS SLI gyorsabb mint az X2 , idáig még igen de nem jött ki még hozzá Catalyst . Már-már a 20400 pontokat döngetik az X2-vel 3DMark 06-ban és ezzel még nem is húzták a vidkarit , és nem hinném hogy az SLI többet tudna .
-
bbchris
senior tag
válasz
Anthony28 #16542 üzenetére
"Teljesítményben láttam nagy vonalakban egy egy kósza nem túl részletes tesztet leginkább külföldi fórumokon, és ebből arra következtetek hogy túl nagy különbség nem lesz a 3870 X2 és a GX2 között.Én 5-10% saccolom max.De ár/tudás arányban mindenképp X2-öt venném ha ténylegesen 140k környékén fog jönni a GX2."
Hát én láttam tesztet a GX2-ről 14100 pöttyel igen ám de egy 9850-es proccal volt ez . A másik különbség hogy nem lesz ráírva hogy "vigyázat égési sérülést okozhat"
Egyetértek én is hogy az X2 a nyerőbb ugye abból a szempontból is hogy eleve kisebb a gyártási technológiája meg egy nyákon van a két GPU na és ugye olcsóbb .
Más : Nyilván előbb utóbb lesz jobb NVidia kari hisz ahogy a korral haladunk lesznek az X2-nél is jobbak ez természetes folyamat a számtech terén . De jelenleg ugye ez a mostani aránylag elérhető áron vidkari .
-
bbchris
senior tag
Igen látom az Asus-ra tényleg rátettek egy bivaj hűtőt . DDR-est már kapni egy fórumtársnál azt hiszem Sebestyénnek hívják bár az árát nem tudom . Ha lehet akkor DDR4-est választom mert ha lúd akkor legyen kövér de azért még ez távoli fogalom . Egyenlőre nem holnap fogom megvenni és még olvasom a hozzászólásokat , ami biztos hogy X2 lesz . Majd meglátjuk Gianni melyiket tudja majd hozni és mikor .
-
bbchris
senior tag
Tervezek én is venni egy X2-őt ami DDR4-es , már csak az a kérdésem hogy melyik fajta vidkari a jó ? Az Asus vagy a Sapphire vagy esetleg valami más ? Melyiket javasolnátok ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest