- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Haszonért, mi másért. Ahány ilyet eladnak 2-3k-ért, nem kevés extraprofit. CF híd egy külön átlátszó kis műanyagdobozban van, el sem veszhet, nincs olyan, hogy kicsúszik. Kötve hiszem, hogy pont egy OC-be ne tennék bele a gyárban.
(Kedvenc autós újságom 998Ft-volt, 4xA4 méretű poszterrel. 1x volt benne véletlenül, meg még 1x, amikor csak naptárt mellékeltek. A nyomok persze benne, aprócska papírfecnik a kissé kiálló kapcsok tövében, kidagadó lapok, ami annak köszönhető, hogy egészen Mo-ig a vaskos poszterrel voltak kötegelve. Simán eladják egy ezresért.)
És mi lesz, ha kijön majd egy új játék, amelyhez majd kéne? És akkor majd megveszed +1x azt, amit egyszer már kifizettél. Ezért. -
katt777
félisten
"Válasz" gombra kattintva tudsz reagálni a neked címzett hsz-okra.
Szívesen mindent. Azért csináltam, mert anno én sem találtam semmit, úgyhogy keresgéltem, meg anno 1950XT topicban segítőkész emberekre leltem.
VGA bios-t akkor ne nagyon frissíts.
ATT-nek mennie kell, de azért böngészd át. Igazából a GPU/VRAM bios-korlát miatt a hűtés-szabályozásnak van kiemelt szerepe (no meg a legapróbb részletekbe menő 3D szabályozásnak), mert a legtöbb 3870-hez nincs olyan hűtés-moddolt bios, mint a Sapphire-nek a 010.077.
Majd töltsd ki az adatlapodon legalább a cuccok-at úgy mindenki könnyebben tud segíteni. Már aki segít, mert pl. P35 topicban 1 napja nem kapok választ 1 1szerű kérdésre. -
katt777
félisten
Vazz, de tré a netem megint, egyfolytában elszáll.
Kösz!Ma is frissítettem.
Oda van írva: Ati Tray Tools beállítások. Azaz ATT-t telepíteni kell, ebben nézheted meg aztán a beállításokat. Ennek teljes leírását (mi micsoda, hogyan és mire állítsuk) megtalálod a Segítség szekcióban (igaz, ott 1950XT-hez van, de érthető, a különbség csak annyi, hogy 3870-nel nem tudsz fesz-t szabályozni, ezért ez a fül meg sem jelenik, és csak a biosban megadott határértékek között szabályozhatod a GPU-t és a VRAM-ot). ATT link (1.4.7.1097 ) meg a Letöltéseknél van. Ha ezt eddig nem installáltad, akkor tedd meg, és utána importáld a beállításokat a registry-be.
Jó bogarászást, elleszel vele egy darabig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 3D nyomtatás
- Milyen SSD-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest