- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fotók, videók mobillal
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- MIUI / HyperOS topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
#19617792 #41697 üzenetére
igymár értem. köszönöm..
de ha veszek egy (pl) ASUS-t, valszeg nemfogom lecserélni, ha 4890-est is veszek későbbpisztoly: nem bug. ennyi a valós neki. nemtudom miért. de azt sem lehet mondani, hogy nem használja ki, hiszen lsd nálam 3DM06. ha megy mindkét GPU csinál közel 16k-t. de amióta levan tiltva, épphogy 11,5k-t.
nagyon nagyot ütne a kártya, ha valós 2X512MB lenne rajta. -
Hurkaleves
őstag
válasz
#19617792 #41702 üzenetére
nemtudom tényleg...
azért a gta4 nem olyan régi..
és ő is csak fél gigáig írja...és szerintem nem "per gpu"-val számol...akkor azért azt kijelezhetné...
ja és összevetésként az ez előtti 4850-es karimmal amin 512mb-volt szóval ugyan annyira tudtam fölhúzni a grafikát az X2-sel is....mert ugye beugat ha 512 mb fölé mész.
illetve a vantage is csak felet írt ki a rendszer infóba.....mondjuk az a rendszerinformáció is igen hiányos volt...
egy csomó mindent nem látott normálisan...(cpu mhz, ram időzítés és mhz...pff...f@sza)
de érdekes módon játékok alatt úgy teljesít ahogy kell neki! és ez a lényeg...
(csak azt nem értem, hogy akkor a progik miért nem érzékelik rendesen...mert azért nem tegnap jöttek "divatba" az X2-es karik...igazán kiforrhatták volna már magukat..) -
- = Zk = -
félisten
válasz
#19617792 #41686 üzenetére
mindenestül maradéktalanul hogylehet? Driver Cleanerrel? gondolom....
megpróbálkozom vele, csak idegesít, hogy X-edik bekapcsolásra megbolondul az ATi, és kattintok párat, és már levan tiltva a második GPU.külön helyről nemtudom beolvastatni a drivereket. amit feltelepitettem neki, abból válogat. de az a legbosszantóbb, hogy minden hónapban szopok, az ati driver frissítéssel. minden hónap, kész rémálom. és minden hónapban lepucolni-feltenni egy 64bites ultimét vistát, azmár @&#!
már ott tartok, hogy XP alatt is kikapcsolta a második GPU-t. tehát oprendszerbeli geb@sz kilőve. én az alaplapra gyanakszom. mást már nemtudok...
-
Bluegene
addikt
válasz
#19617792 #32662 üzenetére
teljesen helyes azt használni h Ati, az a neve a terméknek fügetlenül attól h ki a tulaj
a dobozra az van írva h Ati 4850, nem az h AMD 4850, biza, nevezzük nevén a dolgokat nyugodtan, ennyi erővel a Skoda-t hívd volkswagen-nek, a Jaguar-t opedig BMW-nek mert az a tulajdonos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI Gaming X Trio 3060
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest