- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
#19617792 #41697 üzenetére
igymár értem. köszönöm..
de ha veszek egy (pl) ASUS-t, valszeg nemfogom lecserélni, ha 4890-est is veszek későbbpisztoly: nem bug. ennyi a valós neki. nemtudom miért. de azt sem lehet mondani, hogy nem használja ki, hiszen lsd nálam 3DM06. ha megy mindkét GPU csinál közel 16k-t. de amióta levan tiltva, épphogy 11,5k-t.
nagyon nagyot ütne a kártya, ha valós 2X512MB lenne rajta. -
Hurkaleves
őstag
válasz
#19617792 #41702 üzenetére
nemtudom tényleg...
azért a gta4 nem olyan régi..
és ő is csak fél gigáig írja...és szerintem nem "per gpu"-val számol...akkor azért azt kijelezhetné...
ja és összevetésként az ez előtti 4850-es karimmal amin 512mb-volt szóval ugyan annyira tudtam fölhúzni a grafikát az X2-sel is....mert ugye beugat ha 512 mb fölé mész.
illetve a vantage is csak felet írt ki a rendszer infóba.....mondjuk az a rendszerinformáció is igen hiányos volt...
egy csomó mindent nem látott normálisan...(cpu mhz, ram időzítés és mhz...pff...f@sza)
de érdekes módon játékok alatt úgy teljesít ahogy kell neki! és ez a lényeg...
(csak azt nem értem, hogy akkor a progik miért nem érzékelik rendesen...mert azért nem tegnap jöttek "divatba" az X2-es karik...igazán kiforrhatták volna már magukat..) -
- = Zk = -
félisten
válasz
#19617792 #41686 üzenetére
mindenestül maradéktalanul hogylehet? Driver Cleanerrel? gondolom....
megpróbálkozom vele, csak idegesít, hogy X-edik bekapcsolásra megbolondul az ATi, és kattintok párat, és már levan tiltva a második GPU.külön helyről nemtudom beolvastatni a drivereket. amit feltelepitettem neki, abból válogat. de az a legbosszantóbb, hogy minden hónapban szopok, az ati driver frissítéssel. minden hónap, kész rémálom. és minden hónapban lepucolni-feltenni egy 64bites ultimét vistát, azmár @&#!
már ott tartok, hogy XP alatt is kikapcsolta a második GPU-t. tehát oprendszerbeli geb@sz kilőve. én az alaplapra gyanakszom. mást már nemtudok...
-
Bluegene
addikt
válasz
#19617792 #32662 üzenetére
teljesen helyes azt használni h Ati, az a neve a terméknek fügetlenül attól h ki a tulaj
a dobozra az van írva h Ati 4850, nem az h AMD 4850, biza, nevezzük nevén a dolgokat nyugodtan, ennyi erővel a Skoda-t hívd volkswagen-nek, a Jaguar-t opedig BMW-nek mert az a tulajdonos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Reklámblokkolók topikja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest