- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
Hali! Én ugyan ilyen géppel toltam a mostani előtt. X2 3800 + HD3850. Tökéletesen futott rajta minden. Mondjuk én Erősen felhútam a procit, 2650-en ment, a gyári 2000 helyett.HA így nem vágod, akkor 3800 helyett ~5000-esnek felelt meg. Ha új gépet vettél, (alaplap+proci), és régi aWINDOWS, akkor az a baj. Ráadásul nem kicsi a baj! Takarítsd le!! Előtte töltsd le az alaplapodhoz való összes drivert, + AMD oldaláról a proci drivert, különben az XP nem tudja kezelni a 2 magot. Ha újra raktad a WIN-t, + driverek fel, hidd el hibátlan lesz!! Nem tudom az a 2 játék mennyire fejlett, de erősen kétlem, hogy tudna kezelni 2 magot. Szóval, ha tudod húzd fel a procit kicsit, sokkal jobb lesz.
Amúgy jól értettem, hogy 19 ezerért vetted a 939-es X2 3800-at és az alaplapot együtt?
Amit kifelejtettem, ne feltétlenül INTEL-ben gondolkodj, kollega már írta AM2+ alaplap és egy ATHLON II szerintem jobb választás.
-
s1ru2
aktív tag
Ajjaj. Na akkor az lesz ott a gond. Tessék friss XP-t rakni, vagy Windows 7et. Sokkal, jobb mint azt xp. Vagy legalább driversweeperrel lesöpörni az összes VGA drivert ami a gépen van. Főleg, ha esetleg Nvidiáról váltottál. Ha meg telepítés közben fagyott és resetelted, az tuti betett neki.
CCC: Catalyst Control Center. De neked itt a driver, oprendszer lesz a ludas. Tudom hogy nyűg, de sajnos ki kell pucolni, vagy újat kell rakni.
Itt egy link driversweeperhez. Kerested meg vele az összes nvidia és ATI cuccot és töröld le. Utána rakd fel mondjuk a 9.11-es Catalystot, mert a 9.12-vel sok játék bugos. (Trackmania nekem is laggol vele pl)
-
s1ru2
aktív tag
Hali!
Nem feltétlenül csak Intelben kéne gondolkodnod. De Intel: P31, P35, P41, P45 chipsetes lap és E5000 vagy E7000 es sorozatú proci. 3Ghzre felhúzod és tökéletesen elég a 3850 alá. AMD-ben: valami AM2+ os lap és belevaló proci. Bár sztem a 3800+ x2-nek sztem 800x600 ban elégnek kéne lennie. De majd ADAM megerősít. Nincs esetleg vmi driver összeakadva ? Vagy vmi elállítva CCCben ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest