- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Jarlaxle #22671 üzenetére
Nem tudom, nem próbáltam meg, de elképzelhető, mert 1,3-on is stabilan visz 880/1200MHz-et. Nézd meg bios editorban, mennyivel lehet minimálisan lejjebb vinni, csak a boot-up értékeket ne állítsd át, mert akkor el sem indul a cucc, ha túl alacsony a fesz. Ha 2 és 3D közé nem tudod állítani, akkor inkább ne állítsd át, mert akkor tuti kevés lesz.
Remélem, lesz majd kompatibilis ATT verzió, mert anno (ha a logout-os cikkemet v. az oldalamon uazt megnézed) 1950XT-t nagyon szépen lehetett szabályozni. -
katt777
félisten
válasz
Jarlaxle #22667 üzenetére
Nálam Én 300/800-ra vettem le anno, de semmivel nem volt hűvösebb, mint amikor a RAM-ok 1126-on voltak. 3D-t miért akarod minimalizálni?
Főleg biosból? Ez esetben vehettél volna valami passzív 2600Pro-t, vagy mi van még ilyen.
Ami halk/hűt kompromisszum lehet, ha mondjuk 60°C-nak adod meg a határértéket, a ventilépegetést viszont felviszed 65%-ra vagy afölé. Ez esetben a játékok többségében nem nagyon fog zajongani a kari, ha meg mégis felforrósodna, a hűtő gyorsan visszanyomja. Én csak 40°C/52%-ról módosítottam az enyémet 50/55-re, de úgy 70 °C-nál már jobban hűtött az utóbbi. -
katt777
félisten
válasz
Jarlaxle #22661 üzenetére
Ezt csak bios editorral tudod hatékonyizálni. Nem kell betojni tőle, CB0.96-os jól dolgozik, és a WinFlash is OK. A biztonság kedvéért azért ajánlott egy másik VGA mellé, ha áramszünet, gépfagyás, vagy ilyesmi lenne. Ja, és a Winflash dolgozik egy darabig, addig a gép használhatatlan, de nincs lefagyva! Mielőtt resetelnéd.
Aggregátor: Most úgyis ezt az ötletemet is ellopják, de tök 1szerű lenne a heatpipe-okat kivezetni a gépből, és kint rájuk tenni egy böszme hűtőbordát. Nem kéne venti, amúgy pedig rossz időben drasztikusan csökkenne a fűtésszámla.
(Meg nem fázna a lábam az asztal alatt.)
-
katt777
félisten
válasz
Jarlaxle #14289 üzenetére
Csak importálni kell a reg.-be. Fix "kapcsolásra" csak akkor van szükség, ha nem kapcsolna, vagy pl. 0%-os ventivel jönne be elsőre (mert ilyen is előfordulhat). És véletlenül se fixre tedd, mert akkor úgy marad, hanem a "low-level fan"-nél található profil-listából töltst be egy értéket. 100%-o profil bizti műxik, aztán betöltöd és alkalmazod pl. a 25%-osat, onnantól kezdva OK kell legyen. Érdemes rendszer indítás után monitorozással megnézni, mert véletlenszerűen indulhat alapból a 40%-os sávban (persze azzal sincs gáz, csak minek pörögjön a venti, ha nem szükséges - lásd még: élettartam). Ekkor persze 100%, 25% aztán OK. Sajna nincs más megoldás, amíg nincs újabb RT verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Óra topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- PlayStation 5
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Elektromos cigaretta 🔞
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- HP notebook topic
- Xbox Series X|S
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest