- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HarryPotter
őstag
válasz
katt777 #23416 üzenetére
igen, én is úgy látom, hogy úgy vagyunk ezzel mint Tango és Cash (milyen király film volt!). Szóval: pár kérdésem azért van:
- 860/1200 - azt mondod, hogy ennek üzembiztosan mennie kell? próbáljam meg?
- értem a 3dmark eredményt. azt már nem, hogy hogy tudnám jobban modellezni a tuning eredményét - a 3dmark nem engedi, hogy más felbontást adjak meg (ehhez meg kéne vennem a fullos licenszet...); szóval ha 3d markkal nem lehet látványosan modellezni, akkor melyik tesztprogival lehet? -
HarryPotter
őstag
üdvözlet,
nna...tegnap este több órás megfeszített munkával a ccc-vel sikerült a 3870 core-t 850-re, a ramot 1151-re felhúzni, és úgy tűnik, stabil maradt....remélem megtartja ezt a jó szokását. az órajel emelés nekem soknak tűnik (ez soknak számít?); de a 3d mark06-ban nem volt elsöprő a változás: 8800-ról sikerült 9000 fölés kerülnöm, de nem sokkal. mit gondoltok?
by the way: köszönet a tegnapi helpért mindenkinek! -
HarryPotter
őstag
3870-et mivel lehet egy kicsit meghúzni, úgy, hogy még stabil maradjon? Lehetőleg valami olyat keresek, amihez nem kell prog-mat végzettség, szóval a kezdő is elboldogul vele, ha létezik ilyen...megköszönöm.
pcmark 06 nem lett sok, szóval kéne egy kis kakaó -
HarryPotter
őstag
sziasztok, még egy kis segítséget a kezdőknek:
a 8.3-as catalyst feltelepítése előtt leveszem a régit - de mit is? minden ami ati software, vagy a CCC-t, vagy külön valahol meg kell keresnem a catalystet, vagy hogy??? -
HarryPotter
őstag
na most egy kicsit bonyolult ez a catalyst telepítés, végigfutva a fenti hszeket. mi a véleményetek az eszközkezelőben a videokártya illesztőprogramját mutató fülnél az illesztőprogram frissítése opcióról. ennél egyszerűbb megoldás szerintem nincs...márha működik.
-
HarryPotter
őstag
válasz
TomBoy1986 #23162 üzenetére
ok, kösz. ha esetleg egy vistás forumtárs olvassa ezt, és van javaslata, ne fogja magát vissza.
-
HarryPotter
őstag
válasz
TomBoy1986 #23160 üzenetére
köszi. néhány basic kérdésem még van (előre is elnézést):
- letöltöm az ati honlapról a legfrissebb catalystet - ezt simán installálom a windowsban (mint bármi más programot), vagy
- a vista eszközkezelőjébe kell mennem; megkeresnem a GPU illesztőprogramját, és onnan frissíteni, a vista driver frissitési opcióval
- vagy tökmindegy
- vagy valahogy másképp kell ezt csinálni.köszönöm előre is,
-
HarryPotter
őstag
válasz
HarryPotter #23157 üzenetére
bocs, most végre felfogtam: a 8.3-as catalyst release note-jában szereplő verziószámot kell megnéznem, és összevetnem a saját gépemen lévő verziószámmal (este otthon meg is teszem).
-
HarryPotter
őstag
válasz
TomBoy1986 #23155 üzenetére
oké, most már értem. a kérdésem akkor az, hogy emellé (vagy ehelyett?) tegyem-e fel a legújabb 8.-3-as catalystot külön az ati honlapról?
-
HarryPotter
őstag
válasz
TomBoy1986 #23153 üzenetére
most nézem hogy ugyanaz a videokártyánk. megkérdezhetem, hogy nálad mi a driver verziószáma? te külön tettél fel catalystot?
-
HarryPotter
őstag
válasz
TomBoy1986 #23153 üzenetére
értem, de ha jól tudom, 8.4-es catalyst még nincs is!
-
HarryPotter
őstag
válasz
TomBoy1986 #23151 üzenetére
az egyik az ATI féle GPU üzletág, ez sikeresebb, a másik a processzor üzletág, itt vannak a gondok. Bízom benne, hogy megoldják.
Más: sapphire 3870-nél illesztőprogramnak a vista valami 8.4xxx-es verziószámot jelöl nálam. tudom, hogy kezdő kérdés, de: ez mire vonatkozik? Ez a catalyst driver? de az még nincs 8.4xx verziónál, nem? vagy ennek semmi köze a catalysthoz? Help, pls! -
HarryPotter
őstag
Üdvözlet:
most vettem egy hd 3870-et, sapphire. mennyire jó a sapphire? külön hűtés kell hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- Napelem
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest