Új hozzászólás Aktív témák
-
szumo
senior tag
WOW 75 fok a régi ati-jaim se mentek fel ennyire. A mostani is 34-58 fok között mocorog.
Ja és köszönöm mindenki segítségét délután. Megoldottam egyenlőre úgy hogy csak a display driver-t teszem fel. Igazából csak a gamma emelés hiányzik a másodlagos monitoron, de csak túlélem. Bár ötleteket elfogadok, sőt szívesen veszem.
-
szumo
senior tag
válasz
katt777 #30841 üzenetére
katt777: Egy teljesen új winfost teszek ha hazaérek, mert a jelenlegit agyongányoltam már, meg az alaplapommal is most ismerkedek, és mindent szir-szart feltettem a gyári cd-k ről. De begyűjtöm az ajánlott programot, biztos ami biztos.
LEON-T: Ezt a HOTfixet találtam hirtelen felindulásból. Egy próbát ez is megér ha nem jön be az új win.
Melyik drivert rakjam fel, a sapphire-t vagy az ati oldaláról valót?
Amúgy csak azért ilyen nagy gond ez nekem, mert két monitort használok, és amikor csak a display driver volt fenn, nem tudtam beállítani a kiterjesztést a második monitorra. Utána felraktam a ccc-t és beesett az eső.
Na próbálkozok, ha nem megy akkor meg sikítozok.
-
szumo
senior tag
válasz
LEON-T #30837 üzenetére
De csak emlékezetből írtam.
Mit csináltál vele? Tegnap kezdte, a semmiből jött mint valami istenverése, pont mikor kellett volna a gép de nagyon. Le is izzadtam mint állat. Hajnali 1kor döntöttem úgy hogy mára itt a végem.
HELP mert este megint melózni kéne, de ahhoz meg stabil gép kell. -
szumo
senior tag
Tegnap este megállt a kártya, és ha valami programot akartam indítani, akkor kifagyott kékhalálra. Azt mondta, hogy az atid2vg végtelen ciklusba került, az eszköz megvédése érdekében leállítja. Ha csak a displ.driver volt feltelepítve, akkor nem csinált ilyesmit, és hiba nélkül ment.
Ötleteket kérnék, hogy mi legyen, vagy vigyem gariztatni? -
szumo
senior tag
válasz
katt777 #30628 üzenetére
Én 2 évig így hajtottam a Videoton walthamot a szobámban. Először egy 9800pro val, később egy x1650pro val tette a dolgát, amíg édesanyám be nem dugta a kislámpáját, és az elvitte a tv-t az örök tv vadászmezőkre. Azóta 2db monitorom van és tuner kártyám
Bali27: Ha kimegy a kép, akkor ott csak beállítási hiba van remélhetőleg. Ne csak a Pal-B t próbáld, ott a többi is. Ja és volt, hogy az átalakítóm behalt, és nekem is fekete fehét kép volt. Igaz az 9800-on még sima s-video csati volt, és nem ez a komplex, amit adtak most is a 3870 hez.
Én elsétálnék egy boltba ahol van szervíz, elsírnám a bajom, két hideg sörrel a kezemben, a srácok tuti tudnak egyből adni egy gariztatott kártyából egy csatlakozót, meg néhány jó tanácsot. -
szumo
senior tag
Lehet én vagyok a béna
, de bennem úgy élt ez a progi eddig mint ati tray tool (ATT).
Letöltöttem, a logója alapján ez lesz az amit én keresek.
Ha hazaérek ki is próbálom.
Tegnap amúgy mikor összeraktam a gépet, mert garis volt az alaplap, nézelődtem, hogy 50 fok körül mozog a kártya hőmérséklete, és egész jól éreztem magam.
Sajna a céges gépemben a radeon x1300 elvérzett egy év után, és kaptam bele egy 7600gtx-et. Beállítás közben csodálkoztam rá, hogy az nv mag belasulási határa 125 fok hőmérsékleten van megadva. Mondtam is az rendszergazdának, hogy hozok tojást sütögetni a passzív hűtős videókarira. -
-
szumo
senior tag
Olvasgatok itt egy jó ideje, és én azt fűzném hozzá a gondolatmenethez, hogy az hagyán, hogy az NV elveszti szép lassan a táborát, de a programozók is afelé tendálnak, hogy amiből több fogy arra kell optimalizálni, mert ha jól fut valami egy adott eszközön, akkor, többen veszik meg, és az ő főnökük azért fizet, hogy minél többen megvegyék a programot.
De azért nem élek álomvilágban, kíváncsi leszek, hogy az AMD/ATI -n mikor tör ki a dinosaurus efektus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest