Aktív témák
-
Overlocker
veterán
A ramok elvileg 700Mhz-et képesek menni, ehhez képest 680an ketyegnek.
Holnap megyek hozzád, viszek egy ventit és a gpu elé tesszük! Így kiderül, hogy csak hűtés baja van-e(ami tutibiztos, mert voltam a boltos haveromnál és nem mozoghat annyira a hűtő).De hogy mozdult el a hűtő ennyire? -
xtry
tag
hi
az miert van hogy NÉHA 60hz-en jön be xp?rámegyek tulajdonságokra de 100hz van kiirva.
a rage3d tweakkel van beallitva frissites(legujabb és catalyst is a legujabb). szóval ismetlem: newm 3ds üzemmódról van szó, hanem amikor bejön xp az asztalon lévő felbontásról...... -
Amigo78
senior tag
válasz
Overlocker #5 üzenetére
Arctic Cooling Vga Silencer 4500 5000 bruttoba van
-
xtry
tag
hi
Az baj hogy samsung memorychipeken a samsung felirat elkezdett elhalványodni?(alig látszik már)..............Az okozhat problémát? -
Picimaci
tag
Akkor fogj egy 8 centis rendszerhűtőt lógasd a kari mellé és hűtsd vele a nyákot, sokan csinálják ezt és nagyon is jól működik:D
[Szerkesztve] -
Sárpac
nagyúr
válasz
Overlocker #2 üzenetére
Tegyél rá Zalmant Op1el!
-
Picimaci
tag
Lehet kapni ilyen zalman passzív vagy aktív hűtőket olyan 7-8 ropi körül, ha minden igaz. Azt, ha ráteszed tuti meg fogja hűteni.
Nekem 9600-os passzív hűtésű atim van, de nekem is melegedett, tettem rá egy pici kis ventillátort a bordára és már nincs is semmi baja. -
Overlocker
veterán
Valaki?Valami tanács?
-
Overlocker
veterán
Lehetséges?Ugyanis a ref. hűtő kicsit billeg és a kari 3dmark2001se, 3dmark03, majd az atitool(1min)Scan for artifacts lefutása után hibázik, túlmelegszik szerintem. A kezemet már égeti a hűtő.
Eddig 1024*768-ba futott a gép a régi monitorom miatt, most 1600*1200-on jött ki ez a hiba+szűrök,mindemellett alapórajelen.
Ja, gariztatni Pesten kéne+2hét elbírálás+megint Pesti út számomra(nyíregyi vagyok).Szóval vegyek rá egy új hűtőt?De milyet, ami olcsó?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest