- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
sklopp
őstag
válasz
K21_overlord #1994 üzenetére
Ha a gyári zafi hűtő felmegy 100 fokra, akkor a ház szellőzése valószínüleg nagyon gyenge, vagy a gyári hűtő tele van porral-szöszökkel. Van házhűtő venti? Egy hatékony venti nélkül pang a meleg a házban. S1 helyett inkább X2 hűtőt tegyél a kártyára.
[Szerkesztve] -
szab.tam
nagyúr
válasz
K21_overlord #1998 üzenetére
hm. por, lehet. én múltkor a ventiből szedtem ki nagy pamacsokat... mi lehet bent a bordákon?
-
K21_overlord
tag
válasz
szab.tam #1995 üzenetére
Biztos h 100% -ék rivatunerral direkt felhúzom 100-ra és a hanja is eléggé ugy hangzik h 100
(1 ként gyári beállitás csak 95° on gondolná ugy h 100al menjen)
A fear 1 fps game ami mellékesen eléggé kihasználj a cpu vgat.
Egyébként még arra is gyanakszom h telement porral meg apró pamacsokkal a hűtő, csak még nem találtam kellően kicsi csavarhúzót a fedőlep eltávolításához. -
-
szab.tam
nagyúr
válasz
K21_overlord #1989 üzenetére
biztos, hogy a venti 100%-on dolgozik?
én ati tray tools v1.3.6.1047 beta-val állítom a ventit, és gpu 55 fok felett 100%on dolgozik, így nem megy fel 58 fok fölé.
segíts! mi is az a FEAR? -
K21_overlord
tag
Azem utánanézek 1 AC accelero s1 nak.
Ha esetleg valaki tudna egyet akár passzivban is lehet h érdekelen.
thx -
Shodan
őstag
válasz
hát olyan 100ig-105ig bírják,. Accelero x2 nagyon jo választás, ha passzívat akarsz, akkor pedig S1.
-
Bagira01
veterán
válasz
Sztem 80 fok körül. Az xt van 100fok körül. AC accelero s1 elég jó hűtő(passziv) ha ennyire melegszik akkor azt sem árt egy 12cm-es ventivel megspékelni.
Szerk: Shodan: Az xt topicba írták hogy annak 110celsius körül van a küszöbe. Sztem a pro-é jóval alacsonyabb kell hogy legyen.
[Szerkesztve] -
K21_overlord
tag
Hellosztok.
Van 1 Shapire prom és rettentően melegszik. Gyári hűtővel max fordulaton FEAR elérné a 100°C ot!! Meddig birják ezek a karik a fokot?, mien hűtőt vegyek rá ami szép, jó +olcsó is (accelero x2 pl mien szerintetek).
Valaki azt mondta az alaplapommal kapcsolatban h ezeket kimérik a gyárakban. Ha ez igaz ugye ez garis ha a gyártó szar hűtője miatt megy tönkre? -
szab.tam
nagyúr
válasz
krystman #1987 üzenetére
a gt a pro-tól csak órajelben tér el, amit pedig egy egyszerű szoftveres tuninggal meg lehet oldani.
egy olyan procival, ami kihajtja a vga-t (pro órajeleken), kb 10.400pont érhető el.
ha vennél egy 939 x2 3800-as procit, kicsit megrángatnád, a vga-t is, valszeg kb. ezt a 10.000 körüli eredményt kihozhatod.
[Szerkesztve] -
krystman
őstag
válasz
Rabbitf_24 #1948 üzenetére
Igen ezt tudom én is, hogy az X2 lenne igazán jó választás alá. De, nekem így minden alapon, 3Dmark05-ben, 1024-ben, 7950 pontot hozott. X2-el ez mennyivel lenne több? Csak azért, mert annyit tervezek vele, hogy egy 3800X2-őt még vennék bele, ha nagyon olcsón tudnék. GT-ém van, tehát nem Pro. Természetesen alapon van mérve minden.
-
szab.tam
nagyúr
kedves vagy, hogy leírtad a konfigot, de magadon segítenél, ha az adatlapod módosításával, oda írnád be, mert a későbbiekben is, ha problémád van, könnyebb segíteni, ha látjuk a géped....
most látom, hogy 939-es valszeg. hát jól tolod a ddr1-es ramod!
a tápod elegendő, az nem gond.
cccp jó.de ha komolyan kérdezed: start menű, futtatás, oda beírod msconfig, enter. majd automatikus indításoknál kiveszed a pipát a CLIStart-ból, ok, restart...
és ha nem tudtad, innen lehet kivenni a sok szemét módon bebootoló progit. kevesebb háttérben futó vacak, gyorsabb lesz a vin boot, és az egész win is.
de szerintem a 47-es att-al kezd...
[Szerkesztve] -
szab.tam
nagyúr
egyébként lehet tipikus att probléma. töltsd le a 1047 beta-t. habár. ha az att lenne a baj, akkor rögtön a húzás definiálásnál elsötétül.
nálam is amikor túlhúzom a kártyát, szinte ugyanott fagy, vagy szemetesedik a kép mindig a tesztben.
kap elég áramot?
kitölthetnéd a konfigodat az adatlapodon.... -
eastsider
nagyúr
[link]
full alap
hát méghogy nem számít proci 05-ben -
fixerx
tag
Valaki segitsen már PLz tudom hogy nem ide tartozik, de vettem egy MSI X1950PRo karit(AGP) és a sims 2 nem akar elindulni,ki irja angolul, hogy ebben a rendszerben nem talált diretcx 9.0c kompatibilis eszközt,már probal a driver,directx és a game ujratelepitését de mindig ugyan ez volt. nagyon kérem hogy aki tudja mi lehet a baja irjon nagyon megköszönném.plzplz. ^(O.o)^
-
Bagira01
veterán
Na ma megváltam az asus x1950pro-m tól. Nem lesz vmod
. Remélem az xt is jól fog teljesíteni.
-
Cane
őstag
Van 1 elég nagy gondom:
régen ment x1950pro-val a rendszerem frankó overclockkal, de újra kellett raknom a wint, így minden driver telepítést el kellett megint végeznem. Azóta megy a nagy SUXX... Már ott tartok, hogy alapon megy a vga-m legújabb catalyst-el (de azóta az omegát is próbáltam) és a vga ha alapon megy, végigmegy rajta a 3dmark2005. Azonban ha egy akár 1mhz-t emelek bármelyik órajelen (bár próbáltam 27-es osztókkal is), mindig ugyanazt a problémát produkálja: a 3dmark2005 mindig egyanannál a tesztnél, ugyanannál a mozzanatnál (kb. 4 perccel az alkalmazás indítása után), de talán ugyanannál a képkockánál lefagy, pontosabban kikapcsolja a monitort és ilyenkor csak a reset segít. Energiaellátásnál mindent ellenőriztem, nincs bekapcsolva sem hibernálás vagy egyéb vacak. Ha alapon hagyom az órajeleket ati tray toolsban és elindítom a show 3d renderer-t, akkor a kari kb. 10 mp múlva kikapcsolja a monitort. VPU recovert kilőttem, akkor is ua. A kártya sehol sem forró, még a bemeneti tépkábel melletti feszstabilizátornál sem. -
fixerx
tag
Csá,valaki tudna segiteni,vettem egy MSi X1950PRo VGA-t,minden fainul összeraktam ,instalálltam, és mikro inditanék el egy játékot,nevezetesen a sims2-t kijön egy abalka ban szöveg,és az a lényege hogy nincs diretcx 9.0C kompatibilis VGA-m pedig van.
Ui:már mindent megprobaltam,driver,diretcx , game reinstall de mindig ezt adja be plz help. -
Zoo123
senior tag
Nem, sajnos pont az a baj hogy egy gyufafejnyi felületen nem tapad meg rendesen a zalman borda, le ugyan nem esett de billegett rajta, szóval nem egy tuti megoldás..
A kártya nem zárlat miatt halt meg arra figyeltem, 3-4 réteg szigetelőszalag óvta a vrm körüli alkatrészeket a zárlattól
Miután meghalt a kari leszedtem a zalman süniket és a szigetelőszalag sértetlen volt alatta, egyszerűen csak magában a zalman borda édeskevés volt a vrm hűtéshez
-->Ezért keresek ilyen vrm heat spreadert, ami majd kapnak zalman süniket, az úgy már elég kell legyen.
Az apróhirdetések meg hetek óta nem működnek, bármilyen kategóriát választok csak felül a bazárokat látom, másnál is ez van?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
sklopp
őstag
Néhány hétig nálam is Zalman sünik mentek ugyanilyen kártyán, semmi gond nem volt vele, biztosan jól felfeküdtek? Igazság szerint le kell fűrészelni belőlük hogy ne okozzanak zárlatot a vrm modulok melletti alkatrészeknél. A kártya azóta is hibátlanul működik. Hogy hol tudsz spreader-t szerezni, valaki hirdetett PH apróban, talán még él a hirdetés.
-
Zoo123
senior tag
Sziasztok!
Sapphire x1950 pro-m van AGP-s és vrm heat spreader-t keresek.
A zalman süniket a vrm-ekre nem jött be, bele is halt a kártya:
3D-ben néhány perc után túlmelegedett-->majd már azonnal ahogy 3D-re váltott monitor kikapcs--> végül már 2D ben sem volt kép.
R.I.P legariztattam, de mégegyszer nem akarok így járni, ezért csakis gyári kipróbált és bevált megoldás érdekel.
Átböngésztem a totyikot de nem találtam eladó vrm modult.
Ha valaki tud segíteni hogy hol szerezhetnék, esetleg megdob egyel azt megköszönném... -
szab.tam
nagyúr
válasz
krystman #1947 üzenetére
még sebesség szempontjából nincs jelentősége az agp vs. pcie-nek. ha létezne teszt, ami összehasonlítaná az agp és a pcie keresztmetszetét, az sülne ki belőle, hogy semmi értelme a pcie-nek. de hát a gyártók, akik erőltetik az új vackaikat, nem fogják ezt reklámozni...
gondoljatok csak bele: amikor sli-ban megy két kari, az is sok esteben ha jól tudom kártyánként csak 8X-osan kommunikál.
az agp-s lapoknál inkább csak a proci gyengesége szokta értelmetlenné tenni az erős vga-t. nekem meg elég erős procim van, szerintem még egy 2900-ashoz is talán. de hát ugye, még abból sincs agp-s. de még lehet.
[Szerkesztve] -
szab.tam
nagyúr
válasz
TomBoy1986 #1945 üzenetére
nem tudok (akarok), alaplapot cserélni. még mindig van 100k-ért oem szoftverem, amit csoda, hogy idáig engedték újra aktiválni, és már nem akarom egy újboli alaplapcsere miatt kockáztatni... ez a gép már ezzel a lappal fog meghalni.
ramot meg miért cseréljek??? eszem ágában sincs. gondolkoztam valami 1066-oson, de hát ezek a 800-asok is 9500 körül írnak, olvasnak. elég az... -
pisti
őstag
válasz
TomBoy1986 #1957 üzenetére
De, lehet pinmodolni a procit.
Én a D805-n kipróbáltam, működőképes a dolog. Csak aztán le is szedtem mert még durvábban melegedett ugye mint előtte. -
Harti
senior tag
válasz
TomBoy1986 #1958 üzenetére
-
Harti
senior tag
válasz
TomBoy1986 #1957 üzenetére
Nem próbáltam a fesz emelést, csak az FSB növelést a fent említett eredménynel!
-
Gusztáv
addikt
válasz
Bagira01 #1955 üzenetére
Ellenállás mérésnél nem kell feszültség alatt lennie az ellenállásnak, sőt szerintem nem is szabad úgy mérni, de ez nem biztos
. A lényeg, hogy az ellenálás egyenáramnál nem függ áramerőségtől, feszültségtől, ez egy anyagi jellemző. A multiméter ad rá feszültséget, és abból számolja az ellenállást.
[Szerkesztve] -
TomBoy1986
veterán
Az igen
Nekem egy ASRock lapom van (4CoreDual-VSTA) és benne egy Pentium D915 (2800MHz). Ebben a lapban nem lehet feszültséget emelni és 238-as FSB-vel teljesen stabil
Azaz 3300MHz felett. +500MHz.
Nem lehet benne a feszültséget növelni? Azzal tudnál segíteni a dolgon (az enyém is menne érzésem szerint egy komolyabb lapban 4GHz-et). -
Harti
senior tag
válasz
TomBoy1986 #1954 üzenetére
Próbáltam természetesen de az alaplapom versenyezhetne a világ ''legantituningabb'' lapja címért!
Most 3.6 helyett 3.7en megy, 3.8nál már fagyott! (vicc) -
Harti
senior tag
válasz
Gusztáv #1952 üzenetére
Igen valahol igazad van, de még nem tudom 100%ig hogy mit akarok!
Körbekérdezek a családban hogy van e valakinek ilyen mérőcucca és ha igen akkor megcsinálom, de venni ezért biztos nem fogok semmit!
Majd kialakul hogyan lesz!
Még szoftveresen ráhúzok a kártyára megnézem hol a max és ha mutat növekedést a 3dmark akkor lesz értelme!
Egyébként 05-el vagy 06-al teszteljek?
[Szerkesztve] -
Gusztáv
addikt
Hali, szerintem ne várj csodát a voltmodtól, mert kb semmit nem fogsz észrevenni. A procid nagyon kevés ehhez. Személyes tapasztalat alapján: nálam P4 D 915 alapon 2.8. Ha felhúzom 3.5-re akkor 3DMark 05 pontszám kb 15%-ot nő. Ha a gpu órajelét 575@675-re húzom akkor még kb 3%-ot. Ha a ramot húzom 1400@1500, annak meg semmi hatása nincs. Mindez mindenféle voltmod nélkül, gyári gagyi sapphire hűtéssel. És tök stabil, csak értelme nincs, úgyhogy kímélem a kártyát. Ezért nem is próbálgattam, hogy hol a kártya vége. 9800 pro után így is nagy a javulás
.
[Szerkesztve] -
TomBoy1986
veterán
válasz
krystman #1947 üzenetére
És Rabbitf_24-nek is szól:
A XT nem ér +20-25K-t! Ez a kártya nem tud 50%-kal többet. Legjobb esetben is 25-30% a különbség.
Ez egy jó teszt hozzá: [link] - bye SpeedR
Ha most csak a kártyát adja el, akkor 30K-t min. hozzá kell tennie, hogy megkapjon egy AGP-s XT-t. Ehelyett szerintem jobb lépés ha eladja a mostani alaplapot+memóriát+videókártyát, s minimálissal többet kell befektetni ahhoz, hogy kapjon egy PCI-E-s rendszert XT-vel. Hisz a PCI-E-s XT csak 40-45K (- (15-20)K). Én ezt lépném. -
Harti
senior tag
Most beszéltem a villamosmérnők munkatársammal, megnézte a képeket és az infókat, elmagyarázta mire kell vigyázni, mit hogyan kell besatírozni hogy jó legyen!
Már csak egy mérőműszerre és a pasztára van szükségem...ez a legfontosabb!
Félek! -
krystman
őstag
válasz
szab.tam #1939 üzenetére
Szerintem AGP-és lapba elég egy x1950GT/Pro is.Én is mint látod AGP-és lapom van, és egy 1950GT-ét vettem bele.Ez 34ezer volt.Mondjuk én 20-ért eladtam a 6800GT-ét és így csak 14-et kellett hozzátennem.Ha, tényleg nem akarsz sokat költeni most jelenleg a gépre ez egy jó választás lehet.
[Szerkesztve] -
TomBoy1986
veterán
Egy kis segítség a szomszédéktól: [link]
7900GS VMod. Nem különbözik sokban, ráadásul már sokan csinálták. -
TomBoy1986
veterán
válasz
szab.tam #1939 üzenetére
Ha egy picit belegondolsz...
60K-ból inkább vegyél egy PCI-E-s XT-t (kb. 40K) és hozzá egy alaplapot meg egy RAM-ot.
És akkor többet nem kell kílódnod ezzel a Rialtoval, meg úgy általában az AGP-vel.
Sőt, ebben az esetben több pénzed is lesz, mivel eladhatod a mobo+ram párost is. Szerintem ez sokkal ésszerűbb, mint megint AGP-be fektetni. -
Harti
senior tag
válasz
Rabbitf_24 #1943 üzenetére
Én ma felteszem a 3dmark-ot és letesztelem a kártyát alap órajelen meg húzva!
Ha van javulás akkor tuti elég neki még a proc! -
Rabbitf_24
addikt
Jah, cool ez a vmod, csak én legalább 1-2 évig nem akarok
új gépet venni, uh. lehet, hogy nem próbálom meg
Meg a procit se lehetne 4.5ön hajtani, hogy érjen is valamit a dolog.... -
Brumi˘
addikt
válasz
TomBoy1986 #1896 üzenetére
Ez jöhetett volna akkor is amikor még megvolt az x1900gt-m...
Annak csak a magja nem szerette a tuningot, a memói mentek lazán 1800on.
A vmodtól parázóknak annyit csak hogy ha ésszel csinálod akkor le is tudod szedni róla. Én is megfingattam (1,55V [745/1900]) a 7950GT-met (igaz az nvidia) és mikor már nem volt szükségem a + fűtésre egyszerűen lemostam oldószerrel (meg ne kérdezzétek mivel, fater hozta) és csak az 1,4V-s moddot festettem újra (650/1600).
-
szab.tam
nagyúr
válasz
TomBoy1986 #1936 üzenetére
igazából nekem szerintem nem 1-2 tized volt, és pár mhz, hanem pár + feldolgozó egység kéne. asszem csak megszerzek egy agp-s gecube 1950xt-t. csak sok az a 60 érte... ja és mo-on nem is lehet kapni, úgy kell behozatni.
[Szerkesztve] -
Bagira01
veterán
Azért kíváncsi lennék milyen teljesítményt hoz az x1950pro 700-as gpufrekivel
. Frizso ultimate karija 10Mhz-val nagyobb gpufrekin 194 ponttal hozott többet az enyémnél(igaz kicsit magasabb cpu órajelnél) Akkor 60Mhz plusz mit tenne
-
szab.tam
nagyúr
válasz
front3r #1904 üzenetére
tomboy jól mondta, nekem ASRock AM2NF3-VSTA lapom van sapphire 1950gt-vel.
kondolkoztam a vista vásárláson, így hát kipróbáltam. nekem egyszerűen még felmenni sem volt hajlandó sem a ccc, de még az only driver sem. a felbontással nem volt gondom még alapon sem, ment a natív 1400x1050. de a másik monitorra nem bírtam kiterjeszteni az asztalt. ezért búcsút intettem a vistának. annyira, hogy most egy többször aktivált oem xp-m van, ezért amíg lehet kapni, valszeg veszek egy dobozos xp pro-t életem végének legalább feléig... -
szab.tam
nagyúr
válasz
TomBoy1986 #1896 üzenetére
mindig mondom, hogy jó egy tomifiú a háznál!
-
TomBoy1986
veterán
Szerintem olyan sokban nem különbözhet az én XT-mtől, s annak a gyári feszültsége 1.425V (más kérdés, hogy nekem 1.2V-n is stabilan hozza a 3D-s órajeleket).
Szóval úgy lehet értelem szerűen elb@szni, ha túl sok feszt adsz, vagy olyat kötözöl össze, amit nem kéne. Mindenképp kell a dologhoz egy normális multiméter (ellenőrzés, s mérés enélkül nem lehetséges).
Kérdezted a hűtőt
SZerintem előbb próbálkozz meg a gyárival, majd ha az elégtelen (fagyi, vagy túlmelegedés), akkor érdemes cserélni X2-re vagy S1-re.
[Szerkesztve] -
-
Lacpac
őstag
Szerintem ebben a kérdésben nem a megnövekedett fps-en van a hangsúly, engem nem zavar, hogy 60, vagy 80 képkockát számol ki a vga.
A kihajtja, nem hajtja ki kérdés, a minimum fps értékeknél lesz fontos.
Ha vga limit van, és bekerül az új kártya a rendszerbe, akkor 15-ről 30-ra, vagy mégtovább (de előfordulhat, hogy a gyenge proci miatt, csak 20-ra) megy fel. A játék simábban megy, mégsincs az az érzése az embernek, hogy megérte.
Ha csont procilimit van, 10fps, akkor a voltmodolt 1950- nel sem fog még 11 fps-t sem menni, és akkor már nagyon nem érte meg a ráfordított pénz. -
RpPRO
őstag
válasz
TomBoy1986 #1909 üzenetére
Ha mar rakerestel, ilyen szepen leforditottad, nem akarod kiprobalni a sajat karidon?
Ugyis csak 614-ig megy.
-
Bagira01
veterán
Ha valaki moddol komolyan mondom leszek én is olyan tökfej, hogy követem(feltéve ha sikerül neki
) És amilyen peches vagyok biztos tönkre is megy a karim de hát egyszer élünk
-
Harti
senior tag
Nyugi fiúk!
Inkább reagáljatok a link-re mert nagyon beleéltem magam ebbe a voltmodba!
Holnap ráállitom a villamosmérnők munkatársam hátha tud okosat mondani... -
RpPRO
őstag
Muhaha! Ervek?? Toled? Szajko?
3x is elmondod, h nem hajtja ki. Ennyi. Nagy erv, ezt mindenki tudja.
Tenyleg nem fogtad fel? Errol nem tehetek. Ketten tapasztalatbol beszelunk a melyenszanto 'erveiddel' szemben. 1950GT volt egy hetig a gepemben, aztan 1950pro lett. Nem hajtja ki a fostalicska procim es jeee, megis egyenletesebben, kevesebb akadassal mennek az uj jatekok, sot, az fps-ek is nottek itt-ott. Allj szepen a sarokba, ott talan nem artasz senkinek. Loser.
Tobbiektol bocs, tobbet nem offolok ezzel az istencsaszarral. -
Harti
senior tag
Találtam angolul egy leírást!
[link]
A voltmod itt éppen egy x1900GT-n történik de elvileg ugyanaz a két kártya nyákja mert egy másik fórumban ugyanezzel a módszerrel csinálta meg a srác az ASUS x1950Pro-ját 1,4V-re amivel stabil 722-es GPU-t ért el és ahogy nézem a módszert, tök ugyanaz mint ami a német oldalon le van írva!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Speed®
titán
Általában ez kitételként ott szerepel a garipapíron...szóval sajnos az. Hallottunk már kivételekről, gyártónál érvényesített gariról, de sok esetben elhajt a hazai szakszervíz
Bagira01
Nem jelenthet gondot. Ha nagyon paranoid vagy, lehet a gyári maszlaghoz megtévesztésig hasonlító Zalman pasztát kapni. -
Speed®
titán
válasz
Bagira01 #1913 üzenetére
Basszus, ki terjeszti ezt a sületlenséget
Hűtőcsere nem jár garivesztéssel! Csak fizikai sérülés, égés, törés, repedés tartozik garivesztés okozói közé. Ha gariztatni kell egy karit, gyári hűtőt visszaszerelve ennek semmi akadálya, amelyik boltban ezt állítják, ott átb@sznak és nem kell tőlük vásárolni. Ennyi. -
Harti
senior tag
válasz
TomBoy1986 #1909 üzenetére
és ezt miként lehet elb@szni ugy hogy a kártyának annyi legyen?
-
Harti
senior tag
válasz
TomBoy1986 #1907 üzenetére
Nemtom megmerjem e csinálni...
Jövő év elejéig igy biztos kihúznám vele...
Totál nem tudok németül, azokkal a kis jelölésekkel mit kell csinálni???
El kell törni vagy vágni vagy hogy? -
TomBoy1986
veterán
A GPU nem alapból ugrik fel, hanem szoftveresen addig lesz stabilan húzható.
Memória? Nem érintjük úgy látom a tápellátását, szóval nem hinném, hogy gondja lesz.
Utolsó kérdésedre a választ nem tudom, de a GeCube elérte stabilan a 680-as magot, s ehhez biztosan kellett a plusz fesz, mint az NV-nél a Galaxynak. Szerintem +0.2V-t kibír. (1.37V). -
Harti
senior tag
válasz
TomBoy1986 #1903 üzenetére
Ez a 710mhz alapból felugrik ennyire vagy softveresen be lehet állítani?
A memo nem szarik be ekkora terheléstől?
Mekkora a megadott maximális terhelhetőségi értékük?
[Szerkesztve] -
front3r
őstag
Nincs valakinek egy ASRock AM2NF3-VSTA tipusú alaplapja ezzel a karival? Lenne egy pár kérdésem hozzá!
Vistával kapcsolatban: Hogy telepíti fel a vidkari drivert? Mert nincs hozzá gyári driver.
Illetve: XP-n is van probléma, a CCC-vel sajnos 256 színú és 640x480-as felbontásban jön be a kép ha felteszem a drivert. És nem is lehet átállítani. A ''GART'' típusú driver miatt van ez. Omega driverrel kitűnően működik viszont! -
Harti
senior tag
válasz
TomBoy1986 #1901 üzenetére
Ez a voltmod felkeltette az érdeklődésemet, mennyivel lehet meghúzni a kártya teljesítményét ezzel?
-
TomBoy1986
veterán
válasz
#31757056 #1899 üzenetére
Kérdezz körbe a szomszédban (7900GS), rengetegen használják így Vmoddolva a kártyát, s ez mind eltávolítható róla, ha valami történne vele.
Amúgy ott annyiban különbözik a dolog, hogy nincs proteksön és csak kötögetnek. Simán adnak 1.2V helyett 1.5-öt, van aki többet.
Egyébként a Galaxy gyárilag moddolt - amilyenem van - s az 1.2V helyett 1.4V-n megy alapból.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Magisk
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Asus Dual RTX 2080 Ti 8GB GDDR6 352bit!!! Beszámítok!!!
- Gainward RTX 3070 Phantom 8GB GDDR6 Videokártya!
- RX 6650 XT 8GB Core Gaming 3 év Alza garancia.
- ASUS RTX 3080 10GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó! Eladó!
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest