Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz DigitXT #5510 üzenetére

Nem tudom, mi az ellentmondás abban, hogy közben a számomra mérvadóbb fórumon találtam egy normális tesztet, amelynek láttán nem láttam már olyan sötéten az ATI(AMD) és a 3870 jövőjét. A mókás inkább az, ha ez nem tűnik fel valakinek.
    Na, a medium képet benéztem, sorry. :R
    DX10 átportolása mellől lemaradt a smiley.
    Nem a dx10.1-be vagyok beleszerelmesedve, egyszerűen nem szeretek elavult dolgokat venni, az úgyis legföljebb autóban és ingatlanban lehet jó vétel. :D DX9-es kártya helyett sem DX8-ast vettem, csak mert még alig valami támogatta az újabbat. És ha majd jönnek a .1 hardveres dolgok, amelyeket a .0-s karik szoftveresen számolnak, akkor biza nem lesz majd rossz a .1-es hardver. És azt is tudom, hogy a .1 támogatás csak a Vista SP1-gyel jön, tehát addig nem is várhatunk egetrengető teljesítményt az új technológiára készült kariktól, mert ez a részük nincs is kihasználva (és ugye még az új catalyst sem jött ki). Ezt persze nem úgy értem, hogy SP1 után majd a 3870 leveri a 8800GTX-et, mielőtt félreértenéd.Számomra, az én saját szempontjaim alapján, a 3870 a legjobb vétel (meg anyagilag is, már ha nem 55-60k körül, vagy még följebb hozzák ki).

Új hozzászólás Aktív témák