Hirdetés
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
jambiyya
őstag
válasz
Roxbury
üzenetére
Szerintem a konfigod megérdemelne egy jobb/erősebb tápot. Tudom, a kimért fogyasztási adatok alapján elég a 400-as, de én azt tapasztaltam, hogy jobb egy picit túltervezni a tápot. Nálam az is közrejátszik, hogy csendmániás vagyok, és a tápok szeretnek felhangosodni terhelve az elméleti kapacitásuk vége felé.
Másrészt, ha csak több stresszteszt egyidejű futtatásakor jelentkezik a probléma, akkor ne csinálj ilyet.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Roxbury
üzenetére
Akkor idézem a cikkböl:
" Itt futottunk bele az első váratlan eseménybe, mégpedig a Chieftec táp kapcsán. Az egyetlen PCI Express tápcsatlakozóval ellátott GeForce GTS 250 és Radeon HD 4850 hajtásakor is közbeszólt a táp védelme, amikor a VGA ellátásához az erre való hattűs csatlakozót használtuk. Ellenben, amikor átalakítóval négytűs perifériacsatlakozókra kötöttük a VGA-t, akkor minden rendben volt. Minden bizonnyal az egyik 12 voltos részleg 168 wattos (14 A) vagy 180 wattos (15 A) határába futott bele a CPU és GPU közös terhelése, amit az ágak átvariálása (négytűs csatlakozókra) helyrehozott."Én megnézném, mert lehet csak a táp tervezési problémájáról van szó a te esetedben is.
És a táp specifikációjában feltüntetett 12V1 és 12V2 nem úgy kell értelmezni, hogy ez esetben a PCI E csati a V1 a CPU meg a V2, hanem megoszlik a teljes kivezetéseken. De hogy milyen arányban, tehát melyik csatlakozóra mennyi jut max terhelésen, azt csak méréssel lehetne megjósolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Suzuki topik
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő