- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vgergo
aktív tag
válasz
#72042496 #2119 üzenetére
A régi gépemmel jó működik és uazt a HDMI kábelt használom, de egy próbát megér.
Amúgy most egy 3m-es aranyozott csatis HDMI 1.3as kábelt használokRégi gép: DFI NF2 Ultra A+2500barton+Sapphire X800GTO
Ma jön meg az "új" alaplapom, megnézem, hogy hátha azzal volt-e a gond. -
vgergo
aktív tag
Nemrég beszereztem egy Sapphire 4890 Vapor-X kártyát, amit egy Samsung LE40A551 LCD tv-re kötöttem rá HDMI kábellel. Olyan problémám van vele, hogy Windows-ban beállítottam az 1920*1080-t (tv-m tudja az 1080p-t), de a kép nincs a képernyő széléig igazítva, hanem a képernyő közepén egy összenyomott képem van. Nemcsak a win alatt volt ilyen a képernyő, hanem linux alatt is sőt még a post képernyő is ilyen volt.
A kártyát átvittem egyik ismerősömhöz neki Samsung LE32A5?? lcd tv-je van nála is jelentkezett ez a hiba, de a 30hz-es interlaced-ról átállítottam 60hz-re a képfrissítést, akkor minden jó lett. Saját gépemen is átállítottam a képfrissítést, de semmi változás.Másnál is jelentkezett ez a probléma?
Kipróbáltam a dobozban lévő driver-rel, meg letöltöttem a legújabbat, de probléma megmaradt.
Kipróbáltam egy másik géppel a tv-t azzal jól működött.Előre is köszönöm a segítséget
üdv.:vgergo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Nagyon érzékeny lett a használt játékok eladására a Nintendo
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Robogó, kismotor
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest