- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katsi
tag
válasz
Gerixbela #9736 üzenetére
Szia, személyes tapasztalat, hogy az intel G630 is kihajtja már a 4890-et: ugyanannyi FPS-em van a tesztelt modernebb játékokkal, mint i5-tel, full HD-ben is.
Szerintem i3-at nem érdemes venni.
Árban a G630 16-17 ezer (!!) forint és full HD-ben Crysis 2-zök vele Advanced részletességen külső tereken átlag 40 FPS mellett. Vagy Stalker maximumon (80 FPS). De mondom ugyanennyim van i5-tel is, szóval kihajtja a G630, ha Sandy Bridge platformra váltanál, de a videokártyádat meg szeretnéd hagyni.A csipogásra nem tudok mit mondani, nem olyan régóta vagyok 4890 tulaj.
Nekem pedig egy olyan kérdésem van, hogy az Ati Tray Tool-t be lehet úgy állítani, hogy ne hivatkozzon mindig az UAC-s hibára? Hiába telepítettem rendszergazdai jogokkal és kikapcsolt UAC-vel, újraindítás után továbbra sem indul. Csak úgy menne, ha permanensen kikapcsolnám az UAC-t vagy van más módszer is a használatára?
-
katsi
tag
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Tudtok ajánlani rá nagyon halk, ventillátoros hűtést? A legkisebb zajszint a lényeg.
Sajnos a videokártya hátoldalánál nem sok helyem van a procihűtés miatt. -
katsi
tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Sapphire 4890 1GB OC videokártyát.
Nagyon meg vagyok elégedve vele full HD-ben is!Azt szeretném kérdezni, hogy van-e olyan megfizethető árú (<10 ezer forint) passzív hűtés, ami játékok alatt is lehűti a kártyát?
A házamban nincs más ventilátor, de be tudok vetni egy 14 centis, 500-at forgó Scythe-t.A kártyát húzni nem szeretném (apropó, meddig lehetne?).
Előre is köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- LEGO klub
- Diablo IV
- HP notebook topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- További aktív témák...
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest